1. tromjesečja Dijeta

Biti majka je blagoslova za svaku ženu. Kad ste dobili trudna, postoje brojne prirodne promjene, koje Vaše tijelo undergoes automatski. Iako su možda malo unnerving na početku, oni će se lakoćom kao trudnoća napreduje. Osim promjene koje vaše tijelo će učiniti za smještaj djeteta, morat ćete napraviti određene izmjene na vlastite previše. Ovo uključuje veličinu i vrstu vaših dijeti, osobito tijekom prvog trimestra, kao što je to formativan vrijeme. Vrlo je neophodna za trudnica brinuti o njezinu zdravlju, kako ga određuje zdravlje djeteta. Saznati nešto više o prehrani 1. trimestra, pročitajte dalje.

Dijeta za vrijeme prvog tromjesečja
Energija je premijer uvjet za vrijeme trudnoće. Preporuča se da trudnica treba da povećaju svoju dnevni unos od 100 kalorija u prvom tromjesečju.
Folna kiselina ili folna kiselina je potrebna za potporu povećanju majčinska volumen krvi i smanjuju rizik za bebe imaju oštećenje neuralne cijevi (NTD). Dakle, folna kiselina nadopunjuju se preporuča da se uzimaju u prvom tromjesečju trudnoće.
Uzmite dovoljno željeza dodataka za pružanje bogate opskrbe krvi u rastući beba. To možete učiniti tako da jede više željeza bogata hrana poput mršavih crveno meso, riba, perad, sušena voća, cijelo zrno kruh i željezo-utvrđenog žitarice.
Kalcij je potreban za zdrave zube i kosti djeteta. Ovako, kalcija, kao i vitamin D supplement su vrlo potrebni za majku.
Ograniči uzimanju kofein, u obliku čaj i kava.
Ograničite unos ribe, a posebno visoke mercury riba kao što je Shark, sabljarka, skuše i Tilefish King.
Koristite umjetne sweeteners u moderiranje.
Možete piti neke čajeva na osnovi ljekovitog bilja, koji su sigurno za vrijeme trudnoće. Oni uključuju limunasto oguliti, đumbir, matičnjak, naranče oguliti šipak i čajeva. Izbjegavajte čaj kamilice.

Prednosti špinat
Tehnike opuštanja
Weight Training Benefits
Depresija tijekom trudnoće
Gornja Bolovi želuca
Kako Ubiti želuca Worms
Miješanje Aromaterapija
Kako izabrati Punch jači
Kako napraviti svoju prsa čvršća
Prednosti češnjakom
Prednosti Amla