Acne Tijekom Trudnoća

Premda trudnoće je jedan od najviše puta radostan i ugodan iskustva za žene, ona još uvijek ima vlastiti udio problemi. Tijekom trudnoće, postoji i hormonska kuljati u tijelu, što može dovesti do ili pogoršao acne kože problem, ako već pate od njega. Iako postoje mnogi proizvodi dostupni na tržištu, da liječe bolest, a većina njih su zabranjene za trudnice, jer oni mogu predstavljati opasnost za dijete. Ipak, uz malo obazrivost i brigu, možete liječiti acne prirodno i učinkovito. Da znate kako liječiti acne tijekom trudnoće, čitajte dalje.

Kako Počastite Acne Tijekom Trudnoća

Kada oboljelih od acne, opere lice nježno, s blagim sapunom ili čišćenje, dvaput na dan. Ako koristite ovlaživač pobrinite se da je ne-masnu. Uvijek operite lice sa svojim rukama i nikad ga ikad prečistiti ručnik za pranje. Očiste mogu pogoršati problem.
Fight poželjeti pop, zgnječiti ili masiranje pimples. To se događa jer to će učiniti samo pogoršava situaciju. Popping, cijeđenje i trljanje može izazvati širenje bakterija te ostaviti ožiljke.
Iako postoje prirodno-Proizvodi za njegu kože na tržištu, pravo da bude sigurna za vas, kao i svoju bebu, ne konzumiraju bilo koji od njih bez prethodnog odobrenja vašeg liječnika ili zdravstvenih usluga.
Vaša ishrana čini ogromne razlike na Vašoj koži. Namirnice sadrže antioksidansi mogu pomoći učinkovito boriti acne. Foods stavke poput lososa, tamnozelene veggies, masline, ribizle, jagode i ekstra djevičanskog maslinovog ulja su zgodne opcije biti uključeni u prehrani.
Sprovođenje stvari puno ako su oboljele od takvu kožu problem. Dnevne vježbe pomoći će povećati i poboljšati cirkulaciju krvi u koži, što je divan i zdrava. Ona također pomaže smanjenje stresa, drugi faktor koji dovodi do acne.
Ako nosiš šminka, koristite proizvode koji su zasnovane vode i pod nazivom “noncomedogenic ‘ili’ nonacnegenic ‘. Ovo ukazuje na to da oni neće začepiti vaše pore i uzrokovati breakouts. Provjerite da li vaš šminka isprati prije odlaska u krevet, što omogućuje koži da diše.

Skoči Konop Vježbe i tehnike
Prednostima Termini
Kako da biste dobili osloboditi od Styes
Predvidjeti spol beba
Stop hrkanje
Znakovi prijevremeni porod
Kako Počastite A Sprained gležanj
Prednosti Sok brusnica
Gestational Dijabetes Dijeta plan
Tretman za smrzotine
Kako Tvrtka Gore vrat Area