Aromaterapija Masaža

Aromaterapija masaža se obično odnosi na aromaterapija poruku liječenje ili terapija, koja zapošljava eteričnim uljima. Načelo iza poruku aromaterapije je u tome što su naše nosnice limbic prilogu je sustav u mozgu. On kontrolira naše emocije i utječe na živčani sustav i hormoni. Kada eteričnih ulja se primjenjuju na tijelo, tijekom aromaterapije masaža, molekule ulja se prevezli do limbic sustav putem inhalacije.

U stvari srce stopa, nivo stresa, krvni tlak, disanje, memorije, probavu i imuni sustav su pogođene. Svako eterično ulje ima svoju terapijskih svojstava i apsorbira po koži na primjenu. To također pomaže u razne druge uvjete, kao što su stres, umirujući ili energizing poboljšanje i emocionalne probleme. Međutim, aromaterapija ne bi trebao bude učinjeno sa puke mirisa ulja i parfema, kao da ne nose bilo koji terapeutska vrijednost.

Tijekom aromaterapijska masaža sjednici je terapeut odabire jedno ili više eteričnih ulja, obzirom na svoje potrebe, i to dobro miješa s uljem ili losion za masažu. Iako je masaža se predano traziocima i suptilan miris od eteričnih ulja ispunjava zrak oko njega, koji igra presudnu ulogu u liječenju. Nakon sjednice, s terapeutom svibanj predložiti mješavina koja se može koristiti kod kuće, između tretmane masaže.

Prednosti Oolong Tea
Pješačka Pneumonija
Kako da biste dobili osloboditi od ožiljaka
Prednosti grožđice
Mudrost zubi Problemi
Koristi od avokada
Prednosti bundevskih
Prednosti špinat
Kako Power Prošećite
Prednostima Jackfruit
Očistite Dijeta Master