Aromaterapija Masaža

Aromaterapija masaža se obično odnosi na aromaterapija poruku liječenje ili terapija, koja zapošljava eteričnim uljima. Načelo iza poruku aromaterapije je u tome što su naše nosnice limbic prilogu je sustav u mozgu. On kontrolira naše emocije i utječe na živčani sustav i hormoni. Kada eteričnih ulja se primjenjuju na tijelo, tijekom aromaterapije masaža, molekule ulja se prevezli do limbic sustav putem inhalacije.

U stvari srce stopa, nivo stresa, krvni tlak, disanje, memorije, probavu i imuni sustav su pogođene. Svako eterično ulje ima svoju terapijskih svojstava i apsorbira po koži na primjenu. To također pomaže u razne druge uvjete, kao što su stres, umirujući ili energizing poboljšanje i emocionalne probleme. Međutim, aromaterapija ne bi trebao bude učinjeno sa puke mirisa ulja i parfema, kao da ne nose bilo koji terapeutska vrijednost.

Tijekom aromaterapijska masaža sjednici je terapeut odabire jedno ili više eteričnih ulja, obzirom na svoje potrebe, i to dobro miješa s uljem ili losion za masažu. Iako je masaža se predano traziocima i suptilan miris od eteričnih ulja ispunjava zrak oko njega, koji igra presudnu ulogu u liječenju. Nakon sjednice, s terapeutom svibanj predložiti mješavina koja se može koristiti kod kuće, između tretmane masaže.

Odrasle Acne
Kalcij Depoziti
Simptomi Meningitis
Prirodnih zuba Whiteners
Humidifier Versus isparivač
Stomatološki peraje za plivanje i ronjenje
Koristi od ananasa
Što Uzroci Charlie Konji
Koristi od soje
Nadmorska visina Sickness
Prednostima surutka