How Do Dezinficijensi Work

Dezinficijensi su antimikrobnih lijekova koji se koriste za uništiti mikro organizama. Ipak, dezinficijensi ne bi trebao biti zbunjen sa antibioticima. Antibiotici su lijekovi koji uništava mikro organizmi unutar tijela dok se koriste dezinficijensi ili primijeniti na ne-žive objekte.

A dezinfikuje treba ponuditi kompletnu sterilizacija bez harming bilo kakvih živih organizama. Ipak, imajte to na umu da većina je dezinficijensi su potencijalno štetne za čovjeka kao i životinje. Dakle, vrlo je važno da se tretirati ih s najvećom pažnjom. Postoji nekoliko vrsta poput dezinficijensi četverorazinska amonij klorida, klor bjelilo rješenja, fenolne dezinfekciju čistača, jod, itd.

U ovom članku, mi ćemo vam reći kako to rade ovi dezinficijensi i mi također Vam pružiti nekoliko savjeta o dezinficijensi. Čitajte dalje da biste saznali više.
Prvo, važno je znati da za dezinficijensi da rade učinkovito, ona mora biti razrijeđena, a zatim korištena za uklanjanje mikroba i ubiti.
Dezinficijensi većinom djelo oxidizing su mikrobi i razbijanje dolje njihove stanične zidove.
To čini disrupting je fizička ili make up blokiranje energije-popustljiv i sintetički proces od mikroba.
Različite vrste disnfectants različitih mikroba, ali ubiti proces ostaje ista.
Savjeti
Oni koji se koriste dezinficijensi unutra ne bi trebao biti miješana s drugim proizvodima za čišćenje, jer to može dovesti do nekih kemijskih reakcija.
Dezinficijensi su se uglavnom koristi u bolnicama, stomatološke ordinacije, kuhinje, kupaonice i ubiti zaraznih organizama.
Odaberite dezinfekciju koja radi na određenu vrstu mikroba koju pokušavate ukloniti. Ako to nije moguće, tada trebate odabrati proizvod koji ce ubiti sve vrste mikroba.
Sunčevo svjetlo i djeluje kao sredstvo za dezinfekciju. Na UV-zrake produced by nedjelja su vrlo snažni u ubojstvu raznih mikroba i bakterija.
Alkohol je drugi proizvod koji je na vrijeme, se koristi kao dezinfekcijsko sredstvo. Ne samo ovo, ona je također koristi kao antiseptičku.
Uvijek slijedite upute na naljepnicu u vezi kako ubiti mikroba i dezinficirajte površine koriste dezinficijensi. Pogrešne uporabe nekog dezinfekciju može biti štetno.
Podsjećamo da je dezinfekcijsko sredstvo mora biti u kontaktu s klicom da ubiju njega. Dakle, uvijek čistu površinu od prljavštine, masti ili ulju prije korištenja bilo kakvih dezinfekciju.

1. tromjesečja Dijeta
Kako da biste dobili osloboditi od Spider vene
Što su eterična ulja
Kako Vodeni Pomoć Tijelo
Acne Tijekom Trudnoća
Prirodne Laxatives
Kako kupiti Proizvodi Aromaterapija
Početna lijekovi Za bebe Acne
Kada Ovulate Nakon D & C
Koljeno Jačanje Vježbe
Prevrnut želudac