Kako da biste dobili osloboditi od Natrag Acne

Acne efekti ljude svih starosnih dobi i posebno se vidi na licu, prsnom košu, leđa i vrata. Back acne, obično naziva bacne, obično je vidljivo na leđa, ruke uz gornji i stražnjice. Back acne je obično vidljive u formi pimples, blackheads, i pustules ciste. Tokom ljeta, naš povratak sweats puno i prenaseljen pore koje proizlaze iz ovog uzrok acne. Uzimajući osloboditi od back acne ne zahtijeva mnogo napora na Vašoj strani, pod uvjetom da se pridržavate pravo savjetima. U slučaju da želite neke informacije o tome kako da biste dobili osloboditi od acne nazad, proći kroz linije ispod.

Savjeti da biste dobili osloboditi od Natrag Acne

Da biste spriječili pimples i acne, uvijek provjerite da li poduzeti tuševa čest osnovi, osobito nakon što je teško danas na poslu ili workout režima.
Dok kupujete body wash za tuširanje, pokušajte odabrati onaj koji ima salicilni kiselina u njoj.
Promijeni iz znojav odjeću ili workout nositi što je prije moguće. U uskoj neuklapanje odjeću da vježbu u zamku znoja i vlage, koji pasmina-acne uzrokuje bakterija.
Ako imate puno sweated, suho vaš povratak sa čistim ručnikom. Nakon toga, pranje leđa exfoliating sa agentom. To bi se osiguralo da je Vaša leđa ostaje čist i scrupulously dobiva osloboditi od prekomjerne prljavštine.
Nakon čišćenja kroz režim, možete primijeniti aktualnu vrhnje, sadrže benzoyl peroksid, na leđa. Iako su takve kreme over-the-counter je poželjno da se konzultirate s liječnikom prvi.

Poprsje toniranje Vježbe
Koristi jaja
What Is Deep Tissue Massage
Koliko kalorija trebate Dnevne
Surya Namaskar
Prirodne apetit Suppressants
Kako Počastite Muscle A Vuci
Kako da biste dobili osloboditi od grčevi
Napravite Dnevne Vježba rutinu
Što učiniti ako je netko gušenje
Genetske bolesti