Kako da biste dobili osloboditi od završetak Acne

Acne je u osnovi nastanak crvenih pimples na licu, vrati, vrata, prsnog i drugim područjima tijela, uključujući pikavac. Da, pročitao da je u redu. Acne je koža problem koji utječe, među ostalim dijelovima tijela, također je kundak. Međutim, to nije ništa da se stidjeti, jer veliki dio naroda, oba mužjaka i ženki, pate od tog problema, a posebno tijekom adolescencija. Kundak acne je isto kao acne na bilo kojem drugom dijelu tijela. Njezina simptomi, uzroci, kao i metode stvrdnjavanje to su i slično. U sljedećim redovima, kojeg donosimo nekoliko savjeta za sučeono uzimajući osloboditi od acne.

Kako da biste dobili osloboditi od završetak Acne

Ljuštiti se zahvaćeni prostor, uz pomoć nekog oprati krpom. Slijedite ove sa ribati tijelo koje će pomoći odstraniti mrtve stanice kože.
Uzmite 4-5 ravnici, uncoated aspirins i dodati 1-2 tbsp tople vode, uz neki običan jogurt. Primjeni u tankom sloju na zalijepite na zahvaćena područja. Dopustiti da se suhi a zatim uklonite po trljanje u nježnim kružnim prijedloga.
Odlućili za gaće od prirodnih vlakana i potpuno izbjegavati one koji imaju umjetne prirodnih vlakana poput najlona i poliester u njima. Istovremeno, pobrinite se da nisu ni preuzak.
Uvijek oblačenje čiste gaće. Dok ih perilice, pazite da je deterdžent je blaga i ako ih pravilno isprati u vodi.
U slučaju da upuštati u ostvarivanju, pobrinite se da opere svoje tijelo s hladnom vodom i sapunom hypoallergenic nakon toga.
Znojna jedan je od glavnih razloga za sučeono acne. Dakle, pokušati nositi gaćice izrađene od upijajući materijal.
Nemojte koristiti bilo nafte-based tijelo proizvodi i držati one koji imaju vodu kao svoju bazu.
Pijte puno vode i ne acne na provući. U potonjem slučaju će se samo pogoršati problem.
Ako se problem nastavi za predugačak ili je previše ozbiljan, onda je bolje da se konzultirati specijaliste kože.

Vježbe prsni
Važnost voća U Dijeta
Što je Baby Acne
Stražnjica Vježbe
Izračunavanje bez Gym
Koristi od soje
Hand Eye koordinaciju
Prednosti guava
Očistite jetru
Skoči Start metabolizam
Surya Namaskar