Kako podrigivati

Burping je jedan od prirodnih fenomena koji se javljaju na dnevnoj osnovi sa svima. Također poznat kao podrignuti i bljuvanje, u medicinske, riječ je o metodi po kojoj ljudsko tijelo releases male količine zraka koji dobije zarobljeni s Vašim hrane i pića, kada su na putu dolje. Iako će se dogoditi prirodno, zbog pritiska iznutra izgraditi vaš sistem, podrigivanje također mogu biti inducirani ako ste otečen ili nelagodan osjećaj. Zato je znanje o tome kako se može podrigivati stvarno korisno kada ste u neudoban situacija. Pročitajte informacije pružene na linijama ispod i saznajte kako bi sebe podrigivanje.

Kako Vam se podrigivati
Zapamtite, to je uvijek teško podrigivati kada su lažljivi dolje. Dakle, kad god osjećate kao burping, ustati ili barem sjediti uspravno. Na taj, taj plin će se vaš sustav i omogućiti Vam da lakše podrigivanje.
Drugi način inducing burping jedna je pio ko carbonated piće. By ingesting takav napitak ćete dodati gas na vaš želudac. Kako je plin diže se u vaš sustav, on svibanj dovesti do drugih plinova zajedno, pritom pomažući Vam u uklanjanju viška zraka iz vašeg sistema.
Čak možete probati zatvarajući usta i nosnice, pa da Vam dodatno udisati zrak. Sada, izdisanje i proguta pljuvačku s exhaled air. Na taj način ste upoznati dovoljno zraka u svoj sustav za podrigivanje. Ova metoda je korisna za burping o naredbu, ali ne pomaže u postojećim ispuštanje plina.
Vrsse pritisku nježno patting sredini vaše leđa kao i na trljanje kružnim prijedloge također pomaže u burping. Na taj način možete potaknuti zrak unutra da ustane i konačno iseliti.
Još jedan učinkovit način burping je zatvaranjem usta i informiranje izaći benzinske kroz nos. Dok ovo radite, držite svoju ruku izbliza na svoj nosa, tako da je plin pušten dissipates protiv toga. Na taj način, moći ćete omekšati Vašu burping proces.

South Beach Dijeta
Kako da biste dobili osloboditi od čir
Dijeta Makrobiotički
Što je Baby Acne
Očistite Dijeta Master
Lijekovi za suho kašljati
Liječenju Nosebleeds
Manjak vitamina K Simptomi
Bademovo mlijeko
Kako da biste dobili osloboditi od A sinus Infection
Težina Podizni Vježbe