Kako spriječiti Salmonella

Higijena je postao ulov riječ, s gotovo svi ljudi su danas svjesni šta su jeli, gdje su iz prehrane. Međutim, čak i ako stavljate u svoj 100 posto napora, vi svibanj kraj gore uvijek ima hrane koja ima bakterije. Namirnice su vrlo ranjivo i može doći kontaminiranih s bakterijama u bilo kojoj fazi. Bakterija Salmonella spadaju među najčešće dijagnosticirana izvor bolesti u hranu. Ako nije spriječila na vrijeme, mogu uzrokovati veliku štetu. Čitajte dalje da biste pronašli načini za sprečavanje trovanja salmonela u vašem hrane.

Kako to Spriječiti Salmonella

Morate biti dobro informirane o temperaturama za pohranu posebice hranu. Pohranite ih u savršenom temperaturama do vremena ste spremni za kuhati im se niti im služi. Na primjer, topla jela kao što su juha moraju ostati na temperaturi od barem 140 stupnjeva Farenhajt. Hladna hrana mora ostati ispod 40 stupnjeva.
Vjerujte u čistoću. Operite ruke, posuđe za kuhanje i podloge prije ste rukovanja hranom. Koristite papir ručnik i izbjegavajte pomoću spužve. Budite oprezni, ne samo pred kuhanje hrane, ali i tijekom i nakon kuhanja. Uvjerite se da ne morate odugovlačeći prljavštinu oko sebe.
Budite osobito kad se rukuje hranom stavke. Vi svibanj križ zagade njih. Kada ste koristiti određeni pribor za sirovo meso ribe ili jaja, uzmi oprezni da ne koristiti ga opet. Na taj način možete izbjeći contaminating drugih prehrambenih proizvoda, kao dobro.
Isto se pravilo, kao što je gore navedeno, odnosi se na rezanje rubova ploča i kao dobro. Ne koristite sječivo koje ste koristili za rezanje mesa ili ribe, hrana za rezanje drugih predmeta.
Taljenje mesom u hladnjak. Ostavljajući zamrznuta od opeke mljevena junetina u vašem sudoper je zgodan, ali to je previše lako zaboraviti da se o tome i ostavite postavku onu sigurno temperaturi.
Idi za jaje-manje jela kad jednom pakovanju piknik ručak. Dok su neki mogu kušati jela ukusan vas obrnuto, podsjetiti se da zdravstvene dolazi prvi. ” Ocat-based salate su znatno sigurniji put.

Prednostima slatki krumpir
Strep grla Prirodne Liječenje
Arms Vježbe
Inner pleće Workout
Dijeta Za Depresija
Tone mlohav Underarms
Prednosti krema Apple
Koristi od smokava
Prednostima Termini
Kako mršaviti In Your Face
Što Uzroci Charlie Konji