Kako Tone Inner bedrima

Svatko od nas želi da izgledaju dobro, za koje je fitness je jedan od bitnih karakteristika. Želimo da se naš želudac ravna, ruke da bude nježan i bedrima biti savršeno divan. No, postizanje istog je težak zadatak. Naime, ako je cilj da oblikuju samo određeno područje tijela, on je idući u yield nikakve rezultate, neovisno o tome koliko je vježbanje kojim se bavite. Umjesto toga, trebali biste razmisliti o davanju svoje tijelo temeljit workout, dok je polaganje posebnim naglaskom na problematičnim područjima, kao i bedrima. U ovom članku ćemo vam reći kako ton unutrašnji bedrima, na najbolji način. Kontrolirate svoje prehrane i vježbe na redovnoj osnovi, uz indulging u workouts za unutrašnji bedro da se daju u nastavku. Imati strpljenja i biti dosljedna. Uskoro ćete biti nagrađeni sa apsolutno velika napredno!

Vježbe za toniranje Inner bedrima

Butterfly istezanje
Ove vježbe treba učiniti prije nego što počnete poduzimanja bilo koje druge unutrašnje butina vježbe. Sjedi na ravnu površinu i pridružite soles of stopala zajedno, u prednjem. Neka vam koljena kap na katu, u onoj mjeri u kojoj ti osjetiti protežu u vašem bedrima unutrašnje. Sada, omotati oko ruke i noge ostaju u istoj poziciji za nekoliko sekunda. To praktično proteže mišiće vašeg za vježbanje.

Elastična Stretch Band
Za radiš elastic band Protežu sve što trebate učiniti je dobiti pojas elastični i zamotati ga oko išta što je stacionarni i čvrste. Sada, priložite ga na dno vaših nogu, oko gležanj. Štand na takvoj udaljenosti od objekta, u koji ste vezani benda, da se osjećate neke naprezanje. Sada, neka vaše noge i dovesti ga natrag na, prema vašem tijelu. Do 3 kompleta od 10 ponavljanja sa svakom nogom.

Vanjska pleće Dizalo
Leći na pod, na vašoj lijevoj strani. Balansiranje na lijevu podlakticu, podrživač vaše gornje tijelo skoro uspravno. Bend Vaše lijeve noge i proširiti vaš desna noga ispred, na 45 stupnjeva kut. Podići desnu nogu, oko šest inča s poda, držite za jedan grof, vratiti i opet dići, prije dira tlo. Nakon deset vučnica, ponovite s drugom nogom. Do 3 postavlja od 10 ponavljanja, uz svaku nogu.

Inner pleće čvršća
Leći na pod, na vašoj lijevoj strani. Stavite tanki jastuk ili vaša ruka pod glavom, da bi ga uskladila s ramena i hips. Bend vaše desne noge pred vama i ostatak je na podu. Produžite Vaše lijeve noge ravno i polako ga podići, oko šest inča off podu. Hold jednog grofa, vratiti i opet žičara, prije dira tlo. Nakon deset vučnica, ponovite s drugom nogom. Do 3 postavlja od 10 ponavljanja sa svakom nogom.

Jastuk čvršća
Leći na pod, na vašim leđima. Uzmite veliki jastuk i stavi centralno, između donjeg noge. Sada, stavljanjem pritisak na obje noge, glatko je stisnuti jastuk. Uvjerite se da koristite i noge i primjenjivati pritisak na strane na jastuk. Zadržati za 2 – 3 sekunde, oslobađanje i ponovite. Imate 3 kompleta od 10 ponavljanja svakom.

Inner pleće Workout
Kako hipnotizirati Nekoga
Uzimajući osloboditi od kašalj
Prednosti Limun
Prednosti gimnastika
Prirodne lijekove Za Depresija
Kako Za odčepiti ušiju
Kako da biste dobili osloboditi od Pink Eye
Hrana i menstrualnog grčevi
Koristi od avokada
Kako Ubiti želuca Worms