Kako ukloniti urastao Kosa

Kao i ime sugerira, jedan urastao kosu onaj koji curls natrag na sebi i počne raste natrag u folikul. Ponekad kosu svibanj čak i ako ne rastu iz mahuna i boravku ugrađen u koži. Obično urastao kosu uzrokuje neznatno iritacije, ali ponekad, oni mogu biti vrlo bolan i odvratan. Osim toga, ako se lijevo neobrađen, urastao vlasi mogu postati zaražene. To će se situacija pogoršati, što je dovelo do neudobnost. Većina ljudi brije redovito, tako da oni svibanj morati baviti urastao vlasi prilično često. Dakle, u slučaju da želite znati kako ukloniti urastao kosu, čitajte dalje.

Kako da biste dobili osloboditi od kose urastao
First of all, identificirati urastao kosu, kao svi bumps na koži nisu uzrokovane urastao glavu. Urastao vlasi se čak zove “bumps brijač ‘, jer oni uglavnom javljaju na bradi području ili nogama, gdje ste brijanje. Urastao kosu uzrok nadraživanja kože i izgledaju kao mali prištić ili cista i svibanj čak sadrže gnoj.
Za rad na urastao kose, sterilizirati parom pinceta by pranje u alkohol. To će smanjiti rizik od zaraze, što svibanj biti uzrokovan dira otvorenu ranu s strani objekt.
Za sterilizaciju, uzmi trljanje alkoholom u čašu i onda mjesto vaše kliještica u njemu. Ostavite ga bez nadzora za 2 minute.
Za tretirati područja, dodati topli oblog na urastao kose. Uzmi lice krpom natopljenom toplom vodom, koji ne bi trebao biti previše vruća, i stavite ga na urastao kosu. Ovo će pomoći u omekšavanje kože i otvaranje pora je u folikul dlake.
Ako možete vidjeti dlake na površini kože, ona će biti lako za vas povući ga površinu. U slučaju da se kosa nije vidljiv, vrući oblog primijeniti na njemu do trenutka kada postaje vidljiv.
Nakon što se kosa površina lagano povući za kosu uz pomoć sterilan pinceta. Međutim, ne povući za kosu se potpuno, jer to će izlagati u krvotok bakterija uhvaćen oko kose da bi unutra.
Nježno izvaditi kosa, leđa svom položaju proširena uz pomoć pinceta.
Perite je prostor oko urastao dlaka s toplom vodom i vlaži sapun. To će dodatno pomoći smanjiti rizik zaraze.
Pat prostor suhe i primijeniti antiseptički na ovom području. To će pomoći u bilo kojem ubijajući bakterije koje svibanj biti oko kose. Također, provjerite da li obrisati bilo koji gnoj koji svibanj imati formirano.

Uzimajući osloboditi od proljeva
Vježbe za izgradnju tele mišiće
Dijeta Za Borilački Alergije
Prednostima Step Aerobics
Kako graditi mišića Chest
Znakovi prijevremeni porod
Kako Donja trigliceridi
Niska kalorija Alkoholna Pića
Simptomi bolesti srca
Za trambulina Vježba
Best Mass Building vježbe