Katedra Vježbe

Kao po radu kulture sadašnje doba, većina nas se stalno sjedi na stolici za vrijeme. Sve veći rad opterećenje i pritisak rokova rijetko sastanak pružiti priliku da ostvarite popust do prirode poziva. Ova vrsta lifestyle donio mnoge zdravstvene probleme povezane u životu naroda. Kao svoje tijelo ostaje u istoj poziciji za dugo vrijeme, zglobova i mišića postati neaktivna. Čak i ti si malo vremena lijevo nakon što je rad sa drugim prioritetima u prilogu s njom. Dakle, vježba ne uklapaju u urbanu užurbano dnevni raspored. Pružiti rješenje za taj problem, neke jednostavne vježbe dati su u nastavku, koji se mogu prakticirati dok je sjedio na stolici.

Ležaljka Vježbe

Neck
Vježbe za vrat, ispraviti vaš povratak u sjedi poziciju. Sada, produžiti vrat mišiće povlačenjem ih natrag. Započni seli ih u širim kružnim pokretima. Učini to za nekoliko sekunda

Natrag / želudac
Za leđa i trbuh, ravno sjediti u stolici i kako povećati Vašu ruku. Sada, polako protežu unatrag sami, dok su najniže i podizanje vaše brada. Zadržati položaj i postepeno se vratite u izvornoj poziciji.

Ramena
Za izradu Vašeg ramena u sjedi položaj, lagano savijati laktove vaš. Sada, polako rotirati Vaše ramena u smjeru kazaljke na satu i anticlockwise.

Naoružanja
Za ruke, sjesti ravno i opustiti. Razmrdati svoje ruke i oružja. Posle nekog vremena, tresti ih, rotirajući ih na prednje i stražnje strane na strane.

Prsa
Za chest, sjesti na stolicu i vaš saviti leđa protiv toga. Dok leđa laganje, razmrsiti vašem naručju dolje. Držite položaj za drugi i vratiti se na izvornu položaju. Sada, ponovite postupak savijanjem vaše gornje tijelo prema naprijed.

Ankles
Za ankles, noge donijeti zajedno lagano i držite ih visoko. Now, stretch them out, towards yourself, and then release.

Kako krečiti zubi
Dijeta Whole Food
Težina Podizni Vježbe
Najbolji Bodybuilding Vježbe
Prednostima Termini
Limunada Dijeta
Kada Ovulate Nakon D & C
Tehnike plivanja
Kako mršaviti In Your Face
Prednosti đumbir
Plastic Surgery za Acne