Kemijsko Peels Za Acne

Acne je jedan od najgorih problema kože koja može boliti osoba. Ona sama manifestira u formi začepljen pore (blackheads i whiteheads), upaljene pimples (pustules) i duboka lumps (nodules). Iako je obično iskusan adolescent tijekom godina, acne može dogoditi u odrasloj fazi. U većini slučajeva, acne tretira sa pomoći kreme, losione, lijekove i druge over-the-counter proizvoda. To je kada je takvo liječenje ne proizvoditi nikakve rezultate koji lijekovi kao što su kemijska skin peels posezala za.

Kemijsko Peeling za liječenje Acne
Kemijski piling za acne osnovi uključuje primjenu kemijsko rješenja na području pogođeni acne. U narednih nekoliko dana, kemijske rješenje uzroka kože u području razvijanja blisters. To slijedi piling za kožu. S vremenom su tretirane kože dolazi potpuno isključite i biva zamijenjen novim svježe kože. To obično skidanje lišća uklanja problem acne. U slučaju da se acne ne odem u potpunosti je blemishes i ožiljaka uzrokovan je smanjenom dobiti u velikoj mjeri.

Osim liječenja acne, kemijskih peels pružiti niz drugih prednosti previše. Jedno od njih uključuje poboljšanje pigmentacija kože. U isto vrijeme, one su također čine kožu glatko i užaren. Uglavnom, tri kategorije kemijskog rješenja su korišteni kao kemijsko guliti kožu za liječenje acne. Oni uključuju alphahydroxy kiseline (AHA), ili glycolic kiselina peels, trichloroacetic kiselina (TCA) peels i fenol peels. Od tih, najlakši AHA je jedan i fenol peels su najjači.

Pro i kontra
Što se tiče prednosti su zabrinuti, kemijskih peels poboljšati izgled kože, smanjuju dubinu i pojavu bora, uklanjanje ožiljaka i blemishes, poboljšati i acne otarasiti sunca spotova ili nedjelja štetu. Govoreći o kontra, kemijskih peels može biti vrlo komforan i bolno da izdržati. U slučaju jakog peels, kože svibanj uzeti dosta vremena da ozdravi, a light peels možda da se često ponavljaju, pa se na godišnjoj osnovi. Hypo-pigmentacija kože, sunca i potencijalne osjetljivosti scarring, uz povremene iritacije, crvenilo, svrab i paljenjem su njene druge nedostatke.

Izbjegavajte Bad Dah
Pubertet za mladiće
Muscle Building za žene
Prednosti Mint
Genetske bolesti
Prednosti Passion Fruit
Žene Ab Workouts
Pro i kontra Of vakcinaciju
Solubilni Vlakna Vlakna vs nerastopiv
Uporabi Marshmallows
Uzimajući osloboditi od pelena osip