Koje su različite vrste raspoloženje Poremećaji

Život nije uvijek pun zabave i sve nas morati proći kroz tužna i teška vremena u životu, u jednom trenutku vremena ili drugo. Za to vrijeme, mi često doživljava niskim raspoloženja, kada gube interes za sve što te vole sjediti na miru. Prolazi kroz takve faze za kratko vrijeme je u redu. To je kad ostane u takvom uslov za dugo vremena ili ako se događa na izuzetno česte temelju koje je uzrok brige razvija. To je zato što je produžen ili čestih fazama niske raspoloženje su često karakteristično je poremećaj raspoloženja i mogu se pokazati vrlo štetne za vaš mentalni, kao i fizičko zdravlje. U sljedećim redovima, koji smo pružili informacije o tome što se različite vrste raspoloženja poremećaja.

Različite vrste raspoloženje Poremećaji
Postoje u osnovi dvije vrste raspoloženja poremećaja koji imaju tendenciju da utječu na osobu – depresije i Bipolarni poremećaji. Javite nam oko dva u detalj.

Depresija
Depresija mogu biti dodatno klasificirana u različite tipove, sve koje su navedene u nastavku.

Major Depression
Major depresija se može opisati kao mentalni poremećaj u kojem osoba pati od niske raspoloženje sve vrijeme. On počinje gube interes za aktivnosti koje amused njim ranije i prestane osjećaj zadovoljstvom od njih. Uz to, kao što worthlessness osjećanjima, neprikladne ili pretjerana krivnje ili žaljenja, bespomoćnosti, beznađa, nedostatak koncentracije, slabe memorije, povlačenje iz socijalne situacije, razmišljanje o smrti ili samoubojstvu, prespavati, umora, niskog apetita i nesanica su njegove druge simptome.

Major Depression psihotičar sa simptomima (psihotičan Depresija)
U slučaju depresije sa psihotičar glavnih simptoma ili psihotičan depresije, osoba koja pati od depresije, uz halucinacija i delusions. U bivšoj slučaju, on vidi i čuje stvari koje zapravo ne postoje. Potonji, s druge strane, karakteriziraju nerazumna misli i strahove. U psihotičar depresiju, iako je čovjek svjestan da je ono što je on osjećaj zapravo nije istina, on se drži na oboljele od nje.

Dysthymia
Dysthymia se poremećaj raspoloženja koje je prilično sličan kronične depresije, ali je manje strog od potonjem. U tom slučaju, osoba koja pati od depresije tijekom duljeg vremenskog razdoblja. Dysthymia Simptomi su isti kao oni u velike depresije, iako njihov intenzitet manji. Ako, međutim, ne liječi na vrijeme, može potrajati dysthymia obliku velike depresije.

Postpartum Depresija
Postpartum depresiju, kao što ime sugerira, je oblik kliničke depresije koja pogađa žene nakon porađanje na dijete. Simptomi ove vrste pf depresije mogu trajati od nekoliko sati do nekoliko dana. Melanholičan, beznađa, nisko samopoštovanje, poremećaja spavanja, poremećaja prehrane, umora, worthlessness, socijalnog povlačenja, niske energije, razdražljivost i osjećaj u neadekvatne brige o bebi glavni su znakovi postpartum depresija.

Bipolarni poremećaj
Bipolarni poremećaj je drugi tip poremećaj raspoloženja, koji je poznat i kao “depresiju maničan”. Ona je karakteristična izmjenične periode manija i depresiju. Javite nam o svojim subtypes.

Bipolarni poremećaj 1
Bipolarni poremećaj broja 1 je poremećaj u kojem osoba koja pati od atleast jednom maničan epizodi, osim depresije, ili mješoviti epizoda. Onima koji pate od ovog raspoloženja poremećaja podvrgavaju oba visoka i niska depresiju. Substance-induced mood disorder raspoloženje i da je zbog nereda na opće zdravstveno stanje neće formirati dio ove.

Bipolarni poremećaj 2
Bipolarni poremećaj broj 2 je poremećaj u kojem, uz velike depresije, osoba iskustva barem jednu epizodu hypomanic. U ovom slučaju, depresija epizoda su češće, kao i još strože od onih maničan. U ovom slučaju, međutim, neće biti nikakvih maničan ne epizodi ili miješana epizoda.

Cyclothymia
Cyclothymia je poremećaj raspoloženja u kojima je jedna iskustva povratan raspoloženja poremećaja između hypomania i dysthymic raspoloženje. Ona se može reći da se blaže obliku Bipolarni poremećaj broj 2. Da bi se dijagnosticira kao oboljele od cyclothymia, osoba će trebati imati iskustvo atleast simptoma za dvije godine.

Prednosti krastavac
Lijekovi za želudac Virus
Proteže Za jači Stupiti
Prednosti đumbir
Kako da biste dobili osloboditi od šuga
Prednosti Mint
Arms Vježbe
Fizikalni znakovi rane gravidnosti
Sundowners Syndrome
Očistite Dijeta Master
Katedra Vježbe