Laserski guliti Za Acne

Acne je jedna od najčešćih kožnih bolesti prevladavaju među ljude. To se događa bez obzira na dob, spol i rasu. Dok je u nekim slučajevima, može se lako liječi, u drugim slučajevima, to je prilično strog i zahtijeva medicinsku intervenciju. Jedna od najvažnijih stvari o gnjavi acne je da čak i kada je u potpunosti tretirana, on ne ostavljaju iza bolna sjećanja, u obliku ožiljaka i oznake na površini kože. Ne samo da su te ožiljke cosmetically uznemiravajući, oni su stalan podsjetnik na nedisciplinovan uvjet vas prošla. Međutim, napredak u oblasti kozmetika je osigurala da acne kao acne ožiljaka može biti uklonjena uz pomoć lasera guliti. Saznati nešto više o laserski tretman za acne, čitajte dalje.

Laserski tretmani za Acne

Microdermabrasion
Ovaj tretman poboljšava ukupni ton i sjaj kože. To je od koristi za površna blage acne ožiljaka. Ona radi najbolje ako je pacijent dobiva niz najmanje 6 peels, jednom svaka 1-2 tjedna. U tom procesu, vrlo fine kristale aluminij se koriste za izradu microdermabrasion djelovanje na kožu. Obično, lice je najčešći području, ali je druga nedjelja oštećenim područjima kao što su vrata, prsnog koša, ruku i ruku može se liječiti uz pomoć ovog procesa. Efekti proizvedene su više izražen nego glycolic kiselina peels. Trebao bi se koristiti za bolesnike koji ne zahtijevaju laser kožu resurfacing ili koji ne žele da se bave duže vrijeme ozdravljenja.

Photorejuvenation
Photorejuvenation je još jedan acne laserski tretman. U ovom postupanje, odnosno širokopojasni vidljivo lasersko svjetlo se koristi za liječenje pacijenta. Obično je liječenje proteľe uključiti 5-6 tretmana, svaka 3-4 tjedna obavili. To također poboljšava blage acne scarring, koje uzrokuje kolagen formiranjem nove.

Laserski Skin Resurfacing
Ova tehnika zapošljava kombinacijom laserske ugljičnoga dioksida (CO2), i / ili Erbij: YAG laser. Na ovaj tretman, kožu je uklonjen sloj po sloj, a time uzimajući osloboditi od najgornji dio. Štoviše, toplina proizvedena po laserskom tightens kože, koja je smooths ožiljaka. Međutim, laser skin resurfacing rezultati nisu vidljivi prije 18 mjeseci. Tijekom ovog vremena, kože i njenih kolagen, preudesiti i glatko istaknuti i njegove acne ožiljaka.

Kako mršaviti Od karlica
Biljna tretman za Acne
Candida Dijeta
Vježbe za izgradnju tele mišiće
Pubertet za mladiće
Što su eterična ulja
Kako podrigivati
Spori metabolizam
Kako Počastite Bračno savjetovalište
Prednosti Korijandar
Kada se Pregnancy Test