Miješanje Aromaterapija

Svatko od nas je svjesna aromaterapija Zahvaljujući svojoj širokoj uporabi u procesima ozdravljenja. Međutim, i mnogi od nas ne zna što je stopljen aromaterapije. Aromaterapija stopljen je u osnovi proces kombiniranja različitih vrsta aromaterapija eteričnim uljima, nosilac ulja absolutes, CO2s, začinsko bilje, a ponekad, voda, u svrhu postizanja variran rezultata. Pod vidokrug Aromaterapija za miješanje, postoje uglavnom dvije vrste opcija. Jedan od njih je aromatična miješanje, a druga je stopljen terapeutski.

Miješanje Aromatic
Aromatic miješanje u osnovi bavi izradom različite mješavine za izradu variran mirisa. Za to, jedna je da isprobate različite mješavine kako bi se postigla pravu vrstu arome jednog želje. The eterična ulja koja pripadaju istoj kategoriji su promatrane ići dobro jedni s drugima. Nakon postizanja pravo vrstu arome, morate miješati s uljima prijevoznika i pohraniti u staklene boce za korištenje. Neki od osnovnih kombinacija su:
Cvjetna mješavina dobro začinjeno, citrusa i sličan šumi ulja.
Sličan šumi ulja i pomiješati sa svim kategorijama.
Pikantnih i orijentalnih ulja i mješavina s cvjetni, orijentalni citrusa i ulja. Budite oprezni da ne nadvladati i pomiješati s nepristojan ili orijentalnog ulja.
Minty ulja i pomiješati sa agrumima, sličan šumi, travast i zemljani ulja.
Terapeutski miješanje
Terapeutski miješanje usredotočuje na pripreme mješavine koje sadrže terapeutska svojstva. Takve mješavine koriste se za pomoć nas posebno emocionalnog ili fizičkog stanja. Za pripremu aroma mješavine, imate na korištenje odabranih eteričnih ulja, koji su značili za liječenje specifičnih medicinskih uvjetima. Također je potrebno da budu oprezni kako bi bili sigurni da su ulja nemaju proturjecja ili sigurnost pitanja s obzirom na druge aspekte života.

Kako mršaviti In Your Face
Kako izabrati Better Sleep At Night
Stražnjica Vježbe
Prednostima Jackfruit
Kako da biste dobili osloboditi od Anxiety
Vježbe za izgradnju tele mišiće
Pješačka Pneumonija
Kako izgubiti vodu Masa
Prednostima surutka
Što su CO2s
Vještica ljeska