Mršava kuja Dijeta

The weirdest naziva i naslovom knjige snappiest na tržištu, Mršava kuja prehrani postaje jedno od najpopularnijih jela planova, gube na težini. Rory Freedman i Kim Barnouin je co-authors of knjizi Mršava kuja, dali podatke o tome kako biti zdrav i živjeti dug, zdrav i okrutnost slobodan život. Knjiga ima shot up prodavaču’s top listama u Beckham’s native razbila Englesku i do 3 mjesto na New York Times Paperback savjet popis najboljih prodavača. The diet savjete ljudi da bude vegan i zaustavljanje potrošnje mesa i ostalih životinjskih osoblje, kako bi se izbjeglo dobivanje tih dodatnih funti na svom tijelu. Iako je zaradio knjizi jedan mješoviti vrećicu recenzije, ovdje je dao svoj osnovni obrok plan, koji možete pratiti na tim smanjiti dodatnih masti i da se zdravi lik.

Mršava kuja Dijeta plan
Stop konzumiranje šećera kao i umjetne sweeteners. Prema autorima, sweeteners poput Splenda i Nutrasweet ozariti Vaše sladokusac. U drugu ruku, pravu stvar vodi do snažan rast mast ćelija. Ako doista želite nešto slatko, voće će biti najbolji kladiti. Pečene robe, koji su šećerna repa, isparila trske sok, sirup i smeđa riža drugih prirodnih sastojaka kao zamenu, su također dobre.
Potpuno bijelo brašno zabranu proizvoda iz Vašeg prehrani. Umjesto toga, počnite konzumaciju stvari poput smeđa riža, cijela zrna pšenice tjestenine i cijeli. Prehrambenih proizvoda kao bijeli kruh, bijelu rižu i bijele tjestenine su definitivno no-no za dieters.
Moraš prestati jede bilo koju i svaku vrstu hrane. Osim etički ispravne, odustajanje meso je dobra za one estetskih razloga, kao dobro. S druge strane, trebali koncentrirati na povrću koje su mnogo lakše svariti i također imaju niske kalorijske sadržaja.
The Mršava kuja Dijeta pita vas postati vegan. Dakle, dajte se na sve uobičajene mliječni proizvodi i početi konzumaciju soje, umjesto toga.
Voće, povrće, soja, orašasto voće, voda, zeleni čaj i crno vino organski su ono što bi trebalo konzumirati, kad slijedeći Mršava kuja Dijeta. U slučaju da se osjećaju kao liječenje, pokušajte konzumiranje prehrambenih proizvoda od tofu.
Mršava kuja Dijeta vam zabranjuje konzumiranje bilo koju vrstu junk hrane. To je veliki Ne-Ne.
Izbjegavati pušenje, izbjegavajući pitku pivo, sok, soda pop, i kave. Isto tako izbjegavajte popping nad-the-counter tablete, jer se sve to doda na svoj weight.
Uzimanje puno vode da smanjiti da dodatne težine i izgledati odlično, osjeća se odlično i velik!

Brat Dijeta
Prednosti orašac
Prirodne lijekove za Pinworms
Koljeno Jačanje Vježbe
Manjak vitamina K Simptomi
Prednosti češnjakom
Kako da biste dobili osloboditi od Spider vene
Hranu za dijabetičare
Početna lijekovi za kupače uho
What Is Deep Tissue Massage
Konstipacija tijekom trudnoće