Odrasle Acne

Ako mislite da je nakon ostavljajući iza vašeg teen godina imate samo osloboditi se adolescencija problemi pimples i slično, u kojoj se nalazite za iznenađenje. Dok se bubuljica problemi kraj s vašim mladost, odrasla dob bi navukao acne sa samom sobom. Acne je prouzročio zbog toga akumulacija normalnog pigmenta kože u ulje žlijezda ducts. Procijenjeno je da 50 posto žene i 25 odsto ljudi pate od acne odrasla osoba tijekom 25 do 40 godina starosti. Adult acne je više vjerojatno da će ostaviti trajne ožiljke, kao koža dobi i gubi kolagen i to je puno teže za to odskočiti nakon oštećenja tkiva.

Adult Acne uzroka
Postoji nekoliko razloga koji uzrokuju acne tijekom zrelo. Stres, loša kozmetika, hormoni i kontrola rađanja pilule su neki od razloga koji mogu izazvati acne jednom adolescencija je završen. I dok stres uzrokuje vaše ulje na overcompensate žlijezde, kozmetika dovesti do loših bakterija natovaren pore. Hormoni, s druge strane, dovode do toga da se pretjerano glumiti mastan žlijezde, što je dovelo do proširenja i nad aktivnost žlijezde ulje u kožu.

Kontrola rađanja pilule s androgenih u njima može uzrokovati breakouts u koži. Dijeta je također jedan od uzroka za acne problema u odraslih. The hrane povezane s acne su oni koji proizvode kiseline u želudac. To uključuje sve vrste mliječnih proizvoda, rafiniran i obrađene ugljikohidrata – kao što su brašno i šećer, kuhani masti – kao što su pržene hrane i crvenom mesu, pa čak i kofein. Ukoliko stvarno ištanje da biste dobili osloboditi od acne, počnite jedući manje kiselog hranu.

Kako da biste dobili osloboditi od Uši
Prednostima Banana
Tehnike opuštanja
Gerd Dijeta
Koristi od graška
Kako spriječiti infekcije mokraćnog U maloj djeci
Mršava kuja Dijeta
Kako Počastite Muscle A Vuci
Koji Foods Pomoć Oslobodite proljev
Kako da biste dobili osloboditi od Anxiety
Pubertet za mladiće