Plastic Surgery za Acne

Raste s godinama, tu dolazi problem acne as well. Acne je uvijek bio briga o tinejdžerima, a sada je također utječu odrasla osoba do starosti 40. Acne obično se pojavljuje na licu, vratu, prsnom košu i leđima. Ona je obično izazvao kada je ulje žlijezde doći igrati u ranim godinama zbog hormonalno promjene. Sebum ulja koje je objavio i mastan žlijezde kada ga kombinira sa bakterija prisutna u koži, to uzrokuje upalu oko tog područja a time i acne.

Blaga do umjerena Iako acne može tretirati lijekovima, severe acne može biti tvrdo to maknuti. Za ozbiljne acnes, koji uzrokuje ožiljke koje nisu treatable, plastične operacije je jedan od najboljih mogućih načina liječenja. Plastična kirurgija za acne, poznat i kao kozmetičke kirurgije, više se bavi poboljšanje vašeg izgleda i subduing ožiljak problem. U ovoj operaciji, osobe koje pate od acne mogu pribjegavaju piling njihove kože ili laserski tretmani za acne odstraniti.

Vrste Plastična kirurgija za Acne

Perutanje kože
Peeling za kožu, kao što ime sugerira, znači daleko peeling upaljene i inficirane kože. To je povoljan liječenja bolesnika koji pate od acne može tvrditi za. Peeling pomaže deblokiraj pore njihove kože i može se obaviti razne kreme. Ona također može biti izvršena putem laser terapija.

Laserski tretmani
Laserski tretmani spadaju među najbrži i najučinkovitiji način uklanjanja severe acne problema. One ne samo da pomogne izliječiti acne problem, ali isto tako rad još više za obnavljanje kože u ljekovite procesa. Laserski tretmani mogu biti dodatno klasificirana u dvije vrste.

Light-Treatments je utvrđeno da izlažu acnes u plavom svjetlu je koristan za kožu. Ovakva vrsta liječenja svjetla se mogu koristiti za liječenje acne sama ili čak možete ga koristiti kao terapija održavanja da prije laserske tretmane.
Foto-Dynamic Therapy Ova metoda podrazumijeva primjenu posebne kreme na acne zaraženo područje prve. Kada se krema se upija u kožu upaljene, ona aktivira se pomoću lasera ili plavom svjetlu. Ta vrsta terapije je najjači terapije dostupan u današnje vrijeme i bi rezultirati piling od upala kože, smanjenje infekcije i smanjenje proizvodnje sebum koju je mastan žlijezde.

Rizika koji su uključeni
Acne problem može biti izlječen od laser terapija. Međutim, on također uključuje pomalo rizika s njom. Laserski tretmani svibanj izazvati nuspojave, iako samo 1 do 5 posto slučajeva takvih lica komplikacija. Rizici koji su uključeni su:

Bubrenje i žučan od tretira kožu
Spaljivanja kožu, s kože breakdown
Oteklina od donjih trepavica
Prekomjerni bol tijekom postupka
Pogoršanje acne
Zamračenje je tretirati kožu
Prekomjerni Bjelina je tretirati kožu
Hladnih čireve Potaknuće

Kako Počastite Acne Teen
Laneno ulje
Kako ukloniti urastao Kosa
Kako da biste dobili osloboditi od Pink Eye
Dijeta Whole Food
Kako da biste dobili osloboditi od kašalj
Koristi od tikvica
Kako spriječiti infekcije mokraćnog U maloj djeci
Inner pleće Workout
Liječenju Nosebleeds
Uzimajući osloboditi od kašalj