Početna lijekovi za kupače uho

Swimmer’s uho ili plivače uho je infekcija ili upala vanjskog uha i uho kanal. To se najčešće događa zbog viška uslijed izloženosti ušiju u vodu. Nakon uvo dobiva drenched, vlage dobiva u vodootporna sloj kože i ona počne da postanu meke i izgužvan. Naknadno, bakterija i gljiva početka do obrasca na površini od izložena kože.

Simptomi plivače uho
Prije nego što kažem vam lijekovi kupača uho, nek nas vidi šta simptomi su isti. Različiti simptomi plivače uho su kako slijedi:
Svrbljiv ili bolno uho
Osjetljivost na pokret uho
Smanjen sluh
Ušni vosak pojavkom mekim i bijelim
Žućkast ili mutan iscjedak iz uha
Nagli bolovi u uhu
Šumova osjećali unutar uha, kao što je zujanje ili zuji
Bubrenje u uho
Feeling začepljen
Outer uho kožu čini se da ranjav
Početna lijekovi za kupače uho

U nastavku ćemo dati prirodne dom rješenja za kupače uho:
Ako je infekcija blaga, on se može tretirati sa nekoliko kapi bijelog octa stavljen na uho. Stavite nekoliko kapi octa u uši i ostaviti ga u uho kanalom za oko 5 minuta ili na taj način prije okretanjem uha dolje. To će izlučivalo kapi.
Također možete koristiti 3-4 kapi jabučnog octa jabukovače, zamiješena u vodu ili alkohol. Ovo rješenje može se koristiti nakon tušem ili plivanjem. To će pomoći u sprečavanju budućih infekcija.
Ako imate bebu uljem dostupne, uzmi neke kapi i topline njega. Kao što je grijanjem, sipati u nekim uha uz pomoć nekog kapalica i stavimo kuglu pamučne se izbjeglo ulja iz kapanje.
Možete koristiti i sušilom za kosu na ispariti vodu koja bi mogla biti zaglavi u uho. Što možete učiniti jest postaviti za kosu na topli i popušiti ga prema uha tako da su uši otpuhan čist.
Drugi postupak je da se miješaju vode, peroksid i bijeli ocat u jednakim količinama. Koristite oku kapaljka staviti nekoliko kapi smjesu unutra uho i neka ostanu ondje oko jedne minute ili tako. Kasnije, možete ga potpuno izlučivalo.

Raisio uvesti Benecol u Indiji
Sundowners Syndrome
Zubobolja Relief
Dijeta Whole Food
Kuhanje Low Fat Prehrana
Mokraćnog Tract Infection Simptomi
Namirnice koje uzrokuju Depresija
Kako da biste dobili osloboditi od plina
Što je Baby Acne
How Do Aromaterapija Nafta plamenika Work
Kako da biste dobili osloboditi od rak čireve