Prehrambena Cravings I Depresija

Iako hrana žudnja može dogoditi zbog mnogo razloga, ako se smatra medicinski, razlog iza nje je složeni spoj emocionalnog, hormonska i biokemijskih čimbenika. Vjerojatno jedan od uzroka je i doživljava kao neravnoteža razinu šećera u krvi. Nekoliko puta, hrana cravings su također povezane s hranom allergy, odnosno tijelo traži hranu smo alergične na. Međutim, mnogo puta, hrana cravings također su povezane s depresijom. Ona je vrsta mentalnog poremećaja, koji utječu na život osoba značajno.

U depresija osobu naselja na konzistentan jelo, što rezultira pretjeranim debljanje. Razlog za to je trebala biti potrošnje ugljikohidrata koji stimuliraju serotonin i olakšava proizvodnju iz stanja depresije. Ovako, jedući ih je pokušavati samo-liječiti depresiju. To rezultira žudnja za šećerni hrane i čokolade, koji povećati serotonin level u tijelu znatno. Međutim, treba napomenuti da takva praksa rezultate u momentalan reljef i vodi do drugih srodnih zdravstvenih problema.

Kako bi dobili držite na vaš binging, pobrinite se da ne overindulge u masne zalogaje. Naprotiv, imaju tri do četiri obroka na dan u redovnim intervalima, koji će zadržati ravnomjeran razinu šećera u krvi te se time sprečava food cravings. U slučaju da se smanjuje vaš kalorijski unos, provjerite jeste li ga zamijeniti za ishranu guste hrane nego zaludan proizvoda poput bombona, sladoleda, regularna sodas i alkohol. Izbjegavajte previše šećeran ili slani prehrambenih proizvoda, kao i pića, poput kave i bezalkoholna pića, koje čine žudnja gori.

Dijeta Chart
Prednosti Krumpir
Što su eterična ulja
Depresija tijekom trudnoće
Prevrnut želudac
Hrana i menstrualnog grčevi
Koji Foods Pomoć Oslobodite proljev
Pješačka Pneumonija
Hip vježbe
Kako Tone Inner bedrima
Mediteranske Dijeta Recipe