Riblje ulje Side Effects

Riblje ulje je oduvijek bio poznat sadrže omega 3 masne kiseline, koje su prilično koristan osobama koje pate od bolesti srca, visokog krvnog pritisak, reumatoidni artritis, astma, bipolarni poremećaj i rak. Zapravo, riblje ulje je postala važan dio života ljudi kao dnevni dodatak. Međutim, poput kovanica ima dvije strane, ona je vidjela da riblje ulje ne sadrži neke nuspojave također. Sada morate se pitate što je to nuspojava su. Riblje ulje nuspojave nisu opasni u početku, ali ako ste uzimajući konzistentan dozu ili predozirati, posljedice mogu biti opasan. Da znam o opasnosti konzumiranje previše riblje ulje, čitajte dalje.

Nuspojave od riblje ulje
Kada se uzimaju u velikim dozama, riblje ulje može povećati opasnost od krvarenja. Ona može biti u obliku nosebleeds, udaraca i krvi u mokraći.
Teških metala i drugih onečišćujućih trovanja je još jedan od rizika povezanih s ribljim uljem. To je zato što žive, dioksina i polikloriranih bifenila (PCB) nalaze u nekim vrstama ribe.
Prevrnut želuca je druga strana efekt riblje ulje. S visokim se od riblje ulje, proljev može odvijati.
Neprestanim i burping bezizrazan aftertaste su druge nuspojave od riblje ulje potrošnje.
Vitamin trovanja je druga strana efekt riblje ulje, jer sadrži određene vitamine, koji kad ingested u velikim količinama može biti štetan za zdravlje.
Gorušica i loša su kao nuspojave ribljih ulja.

Smanjenje celulita Sa Prehrana
Opasnosti Dijeta tablete
Prednosti salata
Kako da biste dobili osloboditi od A sinus Infection
Kako Tvrtka Gore vrat Area
Veći gubitnik Dijeta
Kada Ovulate
Tretman za smrzotine
Izgledi da Twins
Koristi od ananasa
Kako da biste dobili osloboditi od Anxiety