Simptomi ulkus želuca

Čir želuca može se opisati kao mali erozije (rupa) u gastrointestinalni trakt od pojedinca. Iako mogu biti različite vrste ulcers želudac, najčešći je duodenalan ulkus. Obično se javlja unutar prvih 12 cm od tankog crijeva, iza želuca. Druga vrsta ulkus je vrijed želuca, što se događa unutar želuca. Među dva, bivša je skoro uvijek benigni, dok je potonji ima sanse pretvoriti maligne. Veličine od ulkus želuca je obično između 1/8th kao i 3/4th palcu.

Riječ je o propasti želučani ili crijevni mucosal podstava u želucu, od viška hydrochloric izlučivanje kiselina, koja uzrokuje čir želuca. Helicobacter pylori je bakterija koja se kroz kontaminirane hrane i vode, također mogu dovesti do oba želučani i duodenalan ulcers. Osim toga, ozljede na želučani mucosal podstava, oslabljivanje je sluzav obranu, genetska predispozicija, psihološki stres, anti-upalnih lijekova i pušenjem cigareta može također izazvati problem.

Čir želuca Simptomi
Ulkus želuca uglavnom utječe na živce koji okružuju području želuca i vodi u zabrinjavajućim od živaca, što uzrokuje bolešljiv osobi da pate od prekomjerne boli. Iako čir želuca obično se pojavljuje kao pojedinac slabost, to također može biti simptom neke druge ozbiljne bolesti. U sljedećim redovima, koji smo pružili glavne znakove i simptome koji daju indicije o prisustvu jednog čir na želucu.
Spaljivanje senzacija u području želuca, najčešće gornji trbuh (nakon jela)
Weight loss
Mučnina
Povraćanje Ponavljanje
Crno, kao katran stolicama
Stolice koje sadrže tamno crvena krv
Slabokrvnosti

Simptomi šećerne
Zubobolja Relief
Kako da biste dobili osloboditi od Styes
Žene Ab Workouts
Komoda Vježbe
How Do Dezinficijensi Work
Mršava kuja Dijeta
Koji Foods Pomoć Oslobodite proljev
Kako graditi biceps
Kako ukloniti urastao Kosa
Što su Absolutes?