Skoči Konop Vježbe i tehnike

Kao dijete, svi mi imati uživao u slast i zadovoljstvo skakanja konopa. On je tada bio mali leisure activity, koje uživa u nevinost djetinjstva. Skakanje i igranje sa prijateljima, tako naizgled bez napora. Međutim, na dospijeća probudite, jedan realizira da to nije stvarno i napora koji zahtijeva opsežan količinu energije i pokreta tijela. Dakle, konop skok može zamijeniti kao jedan od značajnih tehnike vježbi. To je vrlo lako za izvesti, i ne zahtijevaju dodatne napore, kao što je pristupanjem nekom teretanu. Ona se može prakticirati u blizini Vašeg doma. U slijedećim linijama, koji smo pružili informacije o Skoči konop vježbama i tehnikama.

Kako Započni Skoči Konop Workout Program

The workout treba uvijek započeti sa toplo-up rutinu. Ovo bi trebalo biti slijedi preskakanje konopa svjetlosti ili prošetati do stopa escalates srcem svojim i Vaše mišiće se toplo.
Vaš držanje treba biti uspravno i opušteno s ramena od ušiju, udobno olabavljen i trbušne mišiće održava u prema kičmi.
Napregnuti vaše tjelesne težine Prsti na nogama i gledati ravno naprijed. Push up olako na nožnim prstima. Vaš koljena trebaju biti lagano savijena, a ruke bi trebale biti opušteni na vašoj strani.
Započnite rotirajući konopa u pomične luk nad glavom. Kao što konop hits podu, push up primjenom tlaka Prsti na nogama, kao da je konopac prolazi ispod noge.
Polako, razviti ritam skakanja preko konop, jer dosegne tlo.
A vijača program se može poduzeti vijača i pješačenje postoji. Nastaviti ovaj za 10 minuta, te postupno povećati svoj intervalima i dužinu vremena vam skok konopac.

Veći gubitnik Dijeta
Koristi od tikvica
Kako Ubiti želuca Worms
Zašto plaču Feel Good
Razdobljima tijekom Vašeg vjenčanja
Prednosti Neem
Prekid trudnoće Procedure
Što Foods spljeskati Vaš želudac
Prvo Prenatal Posjetite
Kako Počastite A Sprained gležanj
Znakovi prijevremeni porod