Spremanje eterična ulja

Eterična ulja su prilično skupe i kao dragocjen. Ta ulja imaju različite namjene. To se obično koriste kao ulja za masažu, mirisa, osvježivača, domaća kozmetičke dodatke, aromaterapija, zdravlje pomagala, itd.

Dakle, to zaista isplati pohraniti ih dobro i kao čeznuti kao te eventualno mogu. Štoviše, skladištenje i eteričnih ulja povećava njegova života i učinkovitost. Čitajte na saznati nekoliko savjeta o tome kako spremati eteričnim uljima.

Kvaliteta ulja – Kao prvo, trebate kupiti kvalitetan eterična ulja. Ako kupite neki jeftini kvalitete ulje, bez obzira koliko vas sigurno pohraniti ga, to neće trajati. Dobra kvaliteta eteričnim uljima, s druge strane uvijek će posljednja dulje. Idi na trgovinu gdje znate da ćete dobiti kvalitetna ulja. Ujedno molimo provjerite da su eterična ulja koje se kupuju iz nedavnog zaliha. Molimo Vas da pojasnite sve što ste možda sumnjama u vezi ovoga.

Storage – Uvijek pohraniti eteričnih ulja na hladnom mjesto. Temperaturama igraju vitalnu ulogu u čuvanju tih ulja. Međutim, budite svjesni činjenice da kada se pohranjuju pri niskim temperaturama, nekim uljima će se stvrdnuti. To je nešto što ne morate biti zabrinuti, jer će o skrenite tekućine odjednom su se na sobnoj temperaturi. Na uljima koja su najvjerojatnije pretvoriti se u čvrstom stanju absolutes su poput ruže Otto i koromač.

Rukovanje – The način obraditi i koristiti eterična ulja odigrati presudnu ulogu kao. Ne diraj vrhu ili iznutra je boca u kojoj su pohranjene uljima. Također zapamtite da se izbjegne bilo kakvog kontakta sa uljem za kožu, kao tim ulja mogu izazvati iritacije. Korištenje rukavica za rukovanje ulja je poželjno.

Stakleni spremnici – Preporučuje se da koristite staklene kontejnere kako bi se eterična ulja svježe. Ali budite sigurni da su ti kontejneri su hermetičan.

Savjeti
Kada se pravilno pohranjeni, eterična ulja mogu biti pohranjeni dok za šest mjeseci do nekoliko godina.
Iako se te ulja mogu se pohraniti mnogo godina, ali je poželjno da se ne pohraniti ih za više od jedne godine.
Koristite ulja redovito, jer ako ne koriste ih brzo, vi rizik vlasništvo ulja promjenu mirisa.
Također možete držati eteričnih ulja u hladnjaku, jer to će pomoći u očuvanju njima.
Uvijek imajte na eterična ulja iz sunčeva svjetlost i visoke temperature te se mogu pokazati štetnim. Ako je moguće, koristite jantar staklene boce te pružiti fer iznos za zaštitu ulja.
Zapamtite da eterična ulja sigurno, van dosega djece.
Ako primijetite da ta ulja imaju počela skretanje oblačno i mijenja boju i miris, te bi trebao biti odmah baci van.
Molim Vas imajte u obzir da eterična ulja moraju biti korišteni nikada interno. Za primjenu na koži, razrijediti s eteričnim uljima uz kvalitetan transporter nafte, kao jojoba, bademovo ili maslinovo ulje.

Kako da biste dobili osloboditi od brijač Bumps
Začepljen Nose lijekovi
Važnost voća U Dijeta
Kako da biste dobili osloboditi od Uši
Što Uzroci Charlie Konji
Vrste bakterija
Znakovi infekcije Osnovne
Raisio uvesti Benecol u Indiji
Blagodati borovnica
Prednosti Breskve
Kako da biste dobili osloboditi od Pink Eye