Što je Baby Acne

Baby acne, takođe poznat kao acne neonatorum je stanje koje utječe na većinu novih rođene bebe, koji svibanj biti rođen s acne ili razviti nakon rođenja. Baby acne je zajedničko stanje i vrlo normalna pojava. Ako nije prisutna od rođenja, moglo bi se pojaviti 3 do 4 tjedna starosti i traju do vašeg djeteta između 4 i 6 mjeseci starosti. The acne, u slučaju bebe, kao mali crveni papules što uglavnom utječe na licu i nosni most. U dojenčadi, acne najčešće razvija kao rashes i crvenim pimples i dobiva otpuhan gore kada beba je uzrujani ili prevruć.

What Causes Baby Acne
Baby acne najčešće razvija kao izravnu posljedicu promjene u hormonska razinama u očekujući majke, kad je porođaj. To je samo malo vremena prije rođenja djeteta da je majke hormona mogu proći kroz placente na dijete. To prolazi od hormona je veoma važno, budući da rezultati u last minute bitan razvoj u tijelu djeteta, kao što su povećanje veličine pluća kako bi se pripremiti dijete za disanje zraka.

Ti hormoni također igraju presudnu ulogu u proizvodnji stimulativno ulje u kožu bebe. Povećanje razine ulja, kao rezultat donošenje hormona, uzroci bebe razvijati acne na njihovom licu. Obično je acne nestaje nakon majka prestaje dojenje djeteta. Acne svibanj također biti uzrokovano zbog loše prehrane na dijete, pa čak i kada je dijete je u kontaktu s prljave odjeće. Slina i mlijeko ili Split prekomjerne očiste mogu pogoršati situacija. Ponekad određeni lijekovi mogu potaknuti acne u bebe.

Kako Počastite želuca Simptomi gripe
Prednosti Capsicum
Kako mršaviti Od karlica
Prednosti Carrots
Miješanje Aromaterapija
Tone mlohav Underarms
Kako da biste dobili osloboditi od Hiccups
Koristi od soje
Kako da biste dobili osloboditi od sinus Infection
Hrana i menstrualnog grčevi
Prednosti Limun