Što su Absolutes?

Baš kao i eteričnih ulja, absolutes jako su koncentrirani, uljnih smjesa ekstrakti biljaka. Razliku od eteričnih ulja, koji su proizvedeni koristeći parna destilacija postupak, absolutes se ekstrakti pomoću kompleksnog procesa zahtijeva kemijsko otapalo, koje je kasnije uklonjena tijekom finalne faze proizvodnje. Na primjer, jedna organska otapala kao što su hexane dodaje na biljni materijal kako bi se izvuci na hidrofobne spojeve. Osim toga, uvijek su absolutes koncentrirano više od eteričnih ulja.

U slučaju absolutes, efikasnosti i niske temperature na ekstrakciju proces sprečava vjerojatne štete na mirisnih mješavina. Međutim, metoda je otapalo ekstrakcija ponekad smatra inferiornom način kao vađenje postoje šanse za solventnu se izostaviti u konačni proizvod. To je nazvao kao blud i nepoželjno, kad apsolutnu ulja se koriste za aromaterapiju i parfemima. U aromaterapiji, može uzrokovati alergije i utječe na imunološki sustav, a negativan u parfumerija, u nečistoći svibanj uzrok off bilješke u završnoj mirisa.

Ipak, absolutes se naširoko koristi za aromaterapiju i parfumerija primjene. To je zato jer postoje određene botanicals koji su previše krhke i njihov miris ne može se destiliran su parni ekstrakcija metodom. Dakle, solventnu ekstrakcija je najbolja metoda za rješavanje takvih postrojenja. Neke od biljaka koje leže u ovoj kategoriji su jasmin, tuberoza i Mimosa. Treba napomenuti da se ne smije absolutes uzima interno by itko kao otapalo grešnost svibanj naškoditi vašem sustavu.

Lijekovi za suho kašljati
Koji je Rhythm Metoda za planiranje obitelji
Prednosti špinat
Lower Ab Workouts
Mediteranske Dijeta Recipe
Kako napraviti svoju prsa čvršća
Prednosti Capsicum
Zdrave Energetska pića
Wide Chest Workout
Kegel Vježbe
Pubertet za mladiće