Što su eterična ulja

Današnjem svijetu je brzo tempom, gdje ljudi ne pronađete vrijeme za sebe, zaboraviti o prijatelje i članove obitelji. Pritisak rokova na poslu, u kombinaciji sa stresom i napetosti koje dolaze s njom, rezultirali su siromašni fizičkom kao i mentalnog zdravlja. U takvom scenariju, ljekovitim terapijama, kao što je aromaterapija, masaža i stvarno su postale popularne. Mnogi od tih terapije i masaže koristiti eterična ulja za opuštanje na pružanje pojedinca. Ljekovite dodir, koristi u kombinaciji s eteričnih ulja, potpuno rejuvenates um kao i tijelo.

Što su eterična ulja
Iako je većina nas su svjesni pojam eterična ulja, veoma malo znaju što se točno eteričnim uljima. Eterična ulja, koja su također poznata kao nestabilnim ili eterično ulje, su u osnovi koncentriran, hidrofobne tekućine koja se sastojati od kapriciozan spojeva arome. Ovi spojevi su izlučene iz aromatičnog bilja ili postrojenja. Eterična ulja su “bitnih” u smislu da su oni koji nose miris je karakterističan susstina postrojenja, od kojih su preuzete. Ukratko, bilo koje ulje koje ima karakterističan miris, koji razlikuje od drugih, je neophodno.

Eterična ulja najčešće su izrađene iz procesa destilacija, od ulja ekstrakti biljaka, grmova, cvijeća, drveća, korijenima, grmlje i sjemena. Druge procese koji se mogu koristiti u naporu da ih uključite izražavanja (hladno-pritiskom) i solventnu ekstrakcija. Eterična ulja imaju oxygenating svojstava i pomoći u provozu hranjiva u stanicama našeg tijela. Drugim rijecima, oni su vrlo “bitnih” u održavanju našeg zdravlja. Osim toga, oni imaju koristi ljudsko tijelo i um u brojne načine.

Prednosti eteričnih ulja
Sve su eterična ulja su antiseptičko i dezinfekcijsko sredstvo svojstva.
Mnogi od eteričnih ulja su antibakterijski i antifungalna.
Udisanjem eteričnih ulja smiruje se um i pomaže vam opustiti.
Eterična ulja, kad udiše, može pomoć u vezi s problemima disanja.
Masiranjem sa eteričnim uljima daje osjećaj dobrobiti.
Eterična ulja su vjerovali da pomogne izliječiti gljivične i bakterijske infekcije, uz kašalj, prehlade, opeklina, ugriza i stings.
Eteričnih ulja se koriste u aromaterapiji, da pomogne u liječenje fizičko, psihičko i estetske bolesti.
Eteričnim uljima smiruje upalu svibanj, jednostavnost tupa bol i stimuliraju probavu.
Eterična ulja se vjeruje da imaju cytophylactic (cell regeneration) i zacjeljivanje rana efekte.
Eterična ulja mogu pomoći liječiti nepravilnog krvni tlak, želuca poremećaja, kožnih problema, anksioznosti, stresa i GU probleme.

Koristi od rajčice
Strep grla Prirodne Liječenje
Kako Počastite A Sprained gležanj
Kako Počastite želuca Simptomi gripe
Skin obezbojenje
Dojenje Versus Boca Hranjenje
Što Uzroci Charlie Konji
Vještica ljeska
Plivanje Beginner Workout
Kako mršaviti U bedrima
Stan Dijeta trbuh