Što su Fibroids

Fibroids su uobičajene rast na ženski reproduktivni sustav. Oni su mješavina mišićnog tkiva i končan svjetlovodno tkiva, koja raste u zidovima od uterusa. Za laik, oni su poput tumora koje raste na maternica, ali nije kancerogen. Fibroids obično pojavljuju tijekom srednje dobi od jedne žene, koji je negdje oko 30 do 50 godina. Ipak, oni svibanj isto tako da se vidi tokom 20 godina. Oni svibanj biti tako mali kao čestica ili kao veliki kao kugla. Fibroids su obično okrugla ili ovalna oblika i imati čvrstu tekstura.

What Causes Fibroids
Fibroids se naučno zove leiomyoma, myoma, a fibromyoma. Iako njihov točan uzrok nije poznat, on je vjerovao da fibroids su izazvane zbog njihove ovisnosti o oestrogen. U sredini godine, visoke razine oestrogen kod žena i tako fibroids obično javljaju. Nakon menopauza je oestrogen pad razine i tako, one su također prestati raste. To je moguće za ženu da ima jedan ili čak fibroidan sto fibroids. U nekim slučajevima, nema simptoma, dok je u drugima, u rasponu od simptoma teških krvarenja i boli do inkontinencije i neplodnost.

Koje su vrste fibroids?
Fibroids su klasificirani prema mjestu gdje su pronađene u uterusa. Klasifikacija je kako slijedi:
Unutar fibroids su one koje rastu u zid utrobe. To su najčešći tip fibroidan pronađena žensko.
Subserous fibroids su one koje rastu iz vanjskog sloja utrobe zid, a ponekad i rasti na stalks. Oni su tzv pedunculated fibroids. Subserous fibroids može narasti do vrlo velikih dimenzija.
Submucous fibroids one koji su u razvijanju mišića ispod unutrašnje obloge od utrobe. One rastu u utrobi, a isto tako može rasti na stalks koji, ako dovoljno dugo, može objesiti kroz cerviks.
Cervical fibroids su one koji rastu u zidu na cerviks ili vrat utrobe i teško ukloniti bez štetnih okolicu.
Prevencija Fibroids
Budući da je točan uzrok nije fibroids zna, prevencija je i njihov malo kockast. Međutim, postoje neke temeljne smjernice koje će pomoći smanjiti rizik od fibroids. To su:
Vagati se često. Izbjegavajte stavljanje na težini, kao da bi umanjili oestrogen razini.
Jedu puno zelenog povrća i voća.

Napravite Dnevne Vježba rutinu
Namirnice koje uzrokuju Depresija
Kako Ubiti želuca Worms
Muscle Building za žene
Prednostima murva
Limunada Dijeta
1. tromjesečja Dijeta
Kako ukloniti urastao Kosa
Kako Počastite A Sprained gležanj
Razdobljima tijekom Vašeg vjenčanja
Zašto ljudi su Birthmarks