Što su Hydrosols Waters

Jednostavno rečeno, hydrosols voda je voda koja ostaje poslije proizvodnje bitan ulja putem parne ili proces destilacija voda. Voda koja se koristi za destilaciju ulja ima prekrasan miris, pa čak i ima neke ljekovitosti u njemu. The hydrosol također nudi neke terapijske prednosti i također je naširoko koristi za aromaterapiju svrhe.

Postoje određene biljke koje su destilirana za hydrosol umjesto na nusproizvod da se proizvoditi. Međutim, uvijek je korisno imati zvuk znanja o hydrosols. Imaj na umu da ponekad vode pomiješan s eteričnim uljima se prodaje kao prodavači floralne vodi ili hydrosols vodama. To se lažna voda, tako uvijek biti sigurni da pitate o specifičnosti floralne vodu koja je na prodaju.

Hydrosols suštini su korištene za stvaranje lica tonera i ostalih kožnih proizvoda. Također se mogu koristiti za kupanje, ili kao svjetlost Cologne sprej ili tijelo. Neki od najčešće korištene hydrosols uključite roze, rimska kamilica, neroli i lavanda.

Vrste Hydrosols i njihove prednosti

Sjemenarstvo Hydrosols mrkva (Daucus Carota) – mrkva sjeme hydrosols može biti vrlo korisna za sve one koji su zrele i oštećene kože. To je stvarno korisno za regenerating svrhe, kao što su oni dobri regenerativan svojstava. Oni također mogu pomoći pri bora i preranog starenja. Ne samo to, mrkva sjeme hydrosols također vrlo koristan protiv upale i razni ekcemi poput ugriza kukaca, britva rashes, itd., pa čak i psorijaze.

Kamilice, Hydrosols rimska (Anthemis nobilis) – Ova vrsta hydrosol je vrlo koristan za ljude koji imaju osjetljive kože extra. Dobro je za različite tipove kože, kao, normalna, suha, osjetljiva, sklona alergiju i zreli. The kamilice hydrosols roman može se koristiti i za borbu protiv depresije, zbog svoje prirode umirujuće. Ona također pomaže da se osloboditi stresa.

Cistus Hydrosols (Cistus Lananifer) – Cistus hydrosols pomoći da minimizira efekte starenja, bora, suhe i chapped koži i koži rashes. To je zato što ima cistus hydrosol svjež miris.

Helichrysum Hydrosols (Helichrysum italicum) – Helichrysum hydrosols su osobito korisne za inflammated ili nadraženu kožu i ekcemi. Također mogu izliječiti scarring, rosacea, ekcemi, ugriza kukaca, smanjuje i druge tipove kože reakcije. Ovo je možda najbolja vrsta hydrosol kad je u pitanju rješavanje različitih problema vezanih kože.

Hydrosols lavande (Lavanda officianalis) – Lavanda hydrosols posebno korisna za ljude koji imaju poteškoća u noći spavajući. To je zato što lavande je emocionalno i fizički vrlo balansiranje. Vrlo je koristan za ljude koji su osjetljivi, oštećen, normalan, ili kombinacijom masnu kožu tipa. Lavanda ima regenerativan svojstva i mogu se koristiti kao lica ili kao toner as well.

Neroli Hydrosols (narandžin cvijet / Citrus aurantium) – Neroli hydrosols se dobrom za ljude koji su zreli ili masnu kožu zbog raznih opuštajuća svojstva. Oni također napraviti za divno jastuk magliti i pomoći da se opustite, naglasio je živce.

Što Uzroci Charlie Konji
Kako da se bavi Depresija
Dijeta Fat Flush
Prednosti Sugarcane
Kako napraviti premet
Kako graditi mišića Chest
Samopomoć hipnoza tehnike
Najbolji Bodybuilding Vježbe
Muscle Building za žene
Čaj kamilica
Creatine nuspojave