Što su smole

Smole su u osnovi ugljikovodik secretions bilja, vidjeti u pretežno crnogoričnom šumom. Iako oni smatraju zaludan po većina ljudi, oni naći široku primjenu u kemijskoj konstituenata i drugim proizvodima kao što su lakovi i ljepila, kao i značajan izvor sirovina za organsku sintezu, tamjan i parfema. Nadalje, prirodne smole fossilized vitalni su izvor jantar. Smole je poznat od davnih ccoveccanstvo grčke i rimske civilizacije. Oni su visoko cijenjena za njihovu primjenu u parfumerija i tamjan zaposleni u vjerskim obredima. Ako se još uvijek pitate što su smole, čitajte dalje.

Smole su svojevrsno viskozne tekućine, sastavljen isparljivih tekućina terpenes uz raspusstena non-isparljiv krutine, što ih čini gust i ljepljiv. Neke sorti smole sadrže visoke količine smole kiselina. Različitih biljaka proizvoditi različite vrste smola. Na primjer, Jeffrey Borove i Gray Pine sadrže visoke razine isparljivih komponenti sa zanemarivo ili ne terpenes. Neki čak i smole sadrže visoke iznose heptan, što je zapaljive tvari. Prema tome, destilacija takvih poza smole značajnih problema, što je dovelo do eksplozije. Prirodne smole imaju terapeutski naknade,

Tvrdi transparentno smole, kao što je copals, dammars, mastika i sandarac, uglavnom se koristi za lakova i cement. U drugu ruku, softer mirišljav-oleo smole kao tamjan, elemi, terpentin, copaiba guma i smole koje sadrže eterična ulja ammoniacum poput, asafoetida, gamboge, smirne i scammony naći primjene u terapeutske aktivnosti i kad. Smole, ali se teško koristiti u aromaterapiji, jer su izrazito guste i ljepljiv.

How Do Dezinficijensi Work
Prirodne lijekove Za Depresija
Brat Dijeta
South Beach Dijeta
Prednosti liči
Što Foods spljeskati Vaš želudac
Mršava kuja Dijeta
Što je Baby Acne
Ganoderma
Kako da biste dobili osloboditi od ožiljaka
Kalij Rich Foods