Uzimajući osloboditi od Intestinal Gas

Plin je po-produkt ljudskog probavu i proizvodi se u svima. Iako normalni protok plina svibanj neće biti problem prekomjerne crijevna plin može dokazati da se dosta neprilika. To ne može samo biti bolno, ali također može biti uzrok stid. Za uzimajući osloboditi od crijevni plin, prvenstveno treba biti oprezan oko njegove prehrani i prehrambene navike. Je nepravilnim ishrana je jedan od glavnih razloga iza crijevni povećao proizvodnju plina. Uz dijetu, jedna također treba obratiti pažnju na njegov / njezin stil života i dnevnu rutinu, koja bi mogla biti pridonose prema making problem gore. U sljedećim redovima, pod uvjetom da imamo lijek za liječenje i uzimajući osloboditi od crijevni plin.

Kako da biste dobili osloboditi od Intestinal Plin
Jedna od primarnih stvari učiniti je da promijenite svoje blagovaona navike. To uključuje i jeli i pili polako i izbjegavajući razgovor između njih. Ovo pomaže u smanjenju količinu zraka koju uzeti u.
Izbjegavajte carbonated pića, guma i tvrdog bombona. Bezalkoholna pića koja sadržavaju mjehurića zraka dodaj na svoj trbuh, a bomboni i guma usisnik vazduha uzrokuje više nego obično. Time će se smanjiti količina belching.
Saznaj koje hrane uzrok nadutosti. Neki od uobičajene su grah, kupus, brokula, banane i mliječni proizvodi. Pokušajte izbjeći te proizvode, naročito masne hrane i one u visokim vlakana.
Nemoj samo sjediti nakon vašeg obroka, umjesto kretati. Ovaj postupak pomaže probavu i radi hrane kroz intestinalni sustav.
Možete pokušati određenim vježbama, što uključuje i crouching, savijanjem na struk i istezanje kralježnice naprijed i unatrag se osloboditi boli i plina.
Pokušajte smanjiti razinu stresa u vašem životu, da biste dobili osloboditi od crijevni plin. Na primjer, emocionalni stres uzrokuje višak kiseline u želucu, što je također odgovorna za izgradnju crijevni plin.
U slučaju ne poboljšaju stvari s tim naporima, preporučljivo je posjetiti liječnika.

Namirnice koje uzrokuju Depresija
Toksični Shock Sindrom
Očistite jetru
Što Uzroci Charlie Konji
Prednosti Bitter tikva
Arms Vježbe
Koristi od graška
Jojoba ulje
Kako liječiti prhut
Kako da biste dobili osloboditi od Hiccups
Simptomi ulkus želuca