Uzimajući osloboditi od kašalj

Kašalj je jedan od najuglednijih i čestih bolesti bolovala od ljudskog bića. Radi se ne samo države nego i iritantan izlučivanje puno energije iz vaše strane. Ne samo za sebe, kašlja mogu biti vrlo peckav, za svoj kraj sam sebe. Međutim, ne može se potisnuto, kao da će pogoršao stanje još više. Iz tog razloga, valja probati kako biste dobili osloboditi od kašalj u što kraćem roku. Za ovu, možete zapošljavati niz home pravni lijek, koji će biti prirodna, kao i od koristi za vaš sustav. Za više o uzimajući osloboditi od kašlja, čitajte dalje.

Prirodne lijekove za kašalj
Progutati nešto umirujuće, koji opušta vaše grlo.
Možete uzeti horehound bijela, što je bittersweet bilje. On djeluje kao iskašljavanje, aktivira se refleks kašlja i pomaže da prenesu gore flegma. Isprobajte horehound i kašalj mješavinu sjeme anisa, koja je lako dostupna u ljekarnama ili trgovinama droga.
Za suhi kašalj, uzmite sklizak brijest pastile, izrađen od kore od sklizak brijest stabla. Sklizak brijest sadrži gel – kao tvar koja oblaže se grlo i drži kašlja na minimum.
Čak možete pripremiti doza domaćeg sirupa za kašalj.
Za to, mix 2 žlice limunova soka i 1 žlica meda i dodati prikliještiti od paprika-ljutica. The med kaputi u grlo, smiruje nadraženu tkiva, dok je limun smanjuje upalu i daje dozu u borbi protiv infekcije vitamina C. crvena paprika poboljšava cirkulaciju u tom području, hastening ljekovite proces. Umjesto ljuta, također možete dodati malo svježe grated luk. Lukom spojeva koji sadrže iritantan pokrenuti refleks kašlja i vaspitati flegma.
Još jedan lijek za olakšavanja kašlja je oguliti i nasjeckati luk i 6 srednjih miješati ih sa 4 žlice meda u zdjelu. Postavi oboriti tavi od vreo voda (bračni kotao). Pokriće za Pan i krčkati 2 sata. Isčašiti smjesu i traju 1 žlica svako 2 ili 3 sata.
Izmiješati mala crna grožđica srdačan sa tot luke, kao i alkohol je čisto terapijski koji će vam pomoći da spavate.
Priuštite si s smirivanje kašlja-čaj. Na primjer, kako bi timijan čaj, stavite 2 žlice svježih ili timijan 1 žlica od sasušenih timijan u šalicu tople vode. Dopusti da se zaliti na 5 minuta i onda natezanje vanjska strana od biljnih. Dodaj med po ukusu i pije.
Šalica čaja bijeli slez može dokazati da se dosta pomoglo. U kombinaciji s vodom, bijeli slez list donosi sluz koja oblaže se thins grlo i sluz u plućima. Za čaj, stavite 2-3 grama osušene list u šalicu tople vode za 10 minuta i procijediti prije pijenja. Pijte 3 šalice dnevno.
Dok kašlja poduzeti niz malih, nježna coughs, na kraju je završio s velikim jednu. The sićuušni coughs potez sluz prema gornjem dijelu vašeg zračni prolaz, omogućavanjem da se više od nje protjerati s posljednjih, velika kašalj.
Koristite kovčeg udaraljke tehnika pomoći jasno prsima zagušenja.
Za tu i lezi na vaš želudac i zamolite nekoga da šamaraju cupped nad svojim rukama ritmički leđa, napreduju od donjih leđa prema gore vrata. Ponavljajte postupak dok se zagušenja počinje razlabaviti gore.
Održavajte sustav hydrated po nekim pijenje tekućine svakih pola sata.

Kako Vodeni Pomoć Tijelo
Za proteľe Donja Abdominals
Pubertet za mladiće
Prednosti repa
Napravite Dnevne Vježba rutinu
Simptomi Meningitis
Kako napraviti premet
Prednostima luk vlasac
Kako Počastite želuca Simptomi gripe
Prednosti Loquat
Podbradak Vježbe