Vježbe prsni

Prsima područje tijela je prvenstveno sastavljen od dva mišića, na prsni mišić većih i manjih prsni mišić. Veliki prsni mišić je veća jedan od dva i pokriva većinu prsima području. Na prsni mišić maloljetnik nalazi odmah ispod veliki prsni mišić. Za povećanje grudnih muškost, jedan će se morati workout prsni mišići. Međutim, imajte na umu da mnoge škrinja vježbe mišića koristiti i druge, kao što su opruzač i ramenima. Za najbolje rezultate, workout planiranje koje koristi umjerene težine i uključuje post – workout vježbe stretchinga previše. Da bismo Vam pomogli u planiranje prsni workout, imamo naveden niz vježbi u nastavku.

Prsni Muscle Vježbe

Pushups
Pushups su veoma koristan i može biti učinjeno na izgradnji prsni mišići. To se može uraditi stajanje protiv zidu, na podu s koljenima savijen ili ravno nogu. Stavite vaše ruke nekoliko inča šire od ramena, ili na podu ili na zidu. Ruke treba biti u razini sa vašim prsima. Dok se izvode ih na zid, stavite noge na udaljenosti veće od vašeg oružja ‘duljine. Održavati ravne linije iz glava-to-nožni prst, drži napetost u vašem Abs. Uzdisati dok push up, pružiti dodatne energije.

Chest Press
Još jedna vježba za prsni mišići se chest press. To se može lako obaviti na klupu ili na podu. A klupa omogućuje bolje dolje Protežu. Fokus na gornjem grudnom košu, a na donjem prsima. Lay stan na površini, s koljena savijena. Tegovi za vežbanje mjesto u skladu sa svojim škrinja i dlanove, okrenuti daleko od tebe. Tegovi za vežbanje s lagano odmara na vašoj vanjskoj chest, pritisnite naviše težinu i unutra. Unutrašnji dio su tegovi za vežbanje trebali nježno dodiruju, kao što dostignete gornji dio pokreta. Provući Vašu prsnog mišića na vrhu, intenzivirati mišićnih kontrakcija.

Pec Paluba
Ova vježba je vrlo korisno za pritezanje unutrašnjeg dijela prsnog koša. Pay close pozornost na to kako vaš prsni mišići osjećamo. Upišite Vašu ramenima i opušteno. Lagano stisnuti Vaše mišiće leđa, dok je pritezanje ABS održavati pravilnom držanja. Ostalo Vaše gornjem naručje, da vaše strane, okrenuti dlanove prema naprijed i paralelno s podom. Bend vaše laktove na 90 stupnjeva kuta. Donijeti zajedno laktove za maksimalnu škrinja provući. Zadržati poziciju na trenutak, a zatim vratiti vaše ruke na vaše strane ponovno.

Bućica Fly
Bućica muha je sjajna vježba za sculpting prsima. Bilo bi od koristi ako koristite klupu, jer daje veliku protežu. Legni stan na površini, a koljena savijena i težine blizu Vašeg prsima. Vuci Vaše ramena prema podu i započeti s oružjem u potpunosti je produžen na vaš kovčeg, dlanove okrenuti jedni prema drugima. Niža težine, koje se proteže vašim rukama na obje strane dok ne osjetite napetost u vašem dobrom prsima. Fokus na cijeđenje, ugovaranje vašeg prsnog mišića prilikom dovođenja tegovi za vežbanje su zajedno, za najbolje rezultate.

Što je maslačak?
Kako Iscijeli promukao Glas
Cystic Acne
Medicinski Simptomi pothranjenošću
Teen Vježba rutinu
Podbradak Vježbe
Prednostima luk vlasac
Kako da biste dobili osloboditi od Corns
Dok je gubljenje težina dojenje
Raisio uvesti Benecol u Indiji
Prednosti badem