Za proteľe Donja Abdominals

Bilo da je dečko ili djevojka, svatko želi stan želuca i abdominals dobro napregnut. U stvari, većina ljudi, koji su inače savršeno zdravi, pridružite teretana uglavnom gube na prekomjernu težinu iz želuca području. Međutim, to je savršeno lako proliše viška flab iz želuca kod kuće također. Sve što je potrebno da biste bili sigurni da je to pravo vježbe i držati ih na dosta vremena. U slučaju da tražite nešto niža trbušne vježbe i workouts, ovo je samo članak za Vas. Pročitajte dolje ponuđene podatke i dobijete vaš ključ za savršeno divan donji abdomen.

Proteže za Lower Abdominals

Abdominalnu dvoručni uteg Rollouts
Za trbušni dvoručni uteg rollouts, morate kleknuti u pushup zadržati poziciju i dvoručni uteg ispred tebe. Zatim, stavite ruku na dvoručni uteg, čuvajući ih atleast shoulder width apart. Čvrsto držite dvoručni uteg i gurnuti ga pred vama, na način da Vaše tijelo se svodi na podu. Neposredno prije svoje tijelo je oko na dodir podu, povratak na početne pozicije.

V-Up podiže
Lezimo na ravnu površinu, spajanjem obje noge i postrojavanje ruke uz tijelo. Sada, podići obje noge i ruke zajedno, pokušavaju ih zadržati ravno kao što je više moguće. Idi do točke se osjećate ugodno i lagano, niže dolje na početne pozicije. Uvjerite se kako bi se vratio ravno i inhalirati dok podizanju svoje tijelo i uzdisati dok se vraća.

Klima Bike
Da li vam se sviđa biciklizam? Zatim, zašto se ne isprobati, a lažljiv dolje? Zbunjeni? Mi govorimo o zraku biciklizam koji stavljaju pritisak na donji abdomen i tonove njih. Leže na zemlji, na vašim leđima. Ovčinjaka vaše ruke i držati ruke s obje strane u glavi, lagano dodirivanje uha. Povećati svoju desnu ruku i lijevu nogu zajedno. Vratiti se na izvornu položaj i ponovite s lijeve i desne mišica nogu.

Povećanje nogu
Leže na zemlji, na vašim leđima. Razmrsiti noge, u prvom i priključiti ih zajedno. Stavljanju pritiska na vaš hips i abdominals, blago podići vaše noge od točke, do put kad se ugodno osjeća. Držite nekoliko sekundi i nižim njih. Neposredno prije, oni su o dotaći zemlju, podići ih opet. Povećanje visine od podići da se poveća intenzitet vježbe.

Križanje nogu Povećanje
Leže na zemlji, na vaš povratak, a Upišite svoju ruku pod hips, na način da se lice dlanove prema dolje. Poravnaj noge, te ih održite zaključana, vaš twist hips malo na desno. Sada, podizati noge na desno, na takva kuta da su okomite iznad hips. Donja noge na izvornu poziciju, dok exhaling, i ponavljam po Vašem hips uvijanje na lijevoj strani.

Lijekovi za suho kašljati
Prednosti Sok brusnica
Prednosti gimnastika
U plodovima Low Acid
Prednosti đumbir
Mudrost zubi Problemi
Jojoba ulje
Plivanje Beginner Workout
Prednosti liči
Kako Vježbajte na radnom mjestu
Kako poboljšati svoju plodnost