Chest Workout Tricep

Svih onih ljudi, koji žele imati chiseled tela, workout teško u gimnaziźe. Zapravo, činjenica da su ti mišići se smatra jednim od najtežih za razvoj nije sakriven od njih. Ipak, na temelju odgovarajuće smjernice, obuka i konzistentan napor, trud će zasigurno izvedem rezultati. Premda postoji nekoliko jednostavnih vježbi, koje kada se fokusirala na tom području, imaju znatan utjecaj, tu su i veliki broj drugih osoba koje su posebno namijenjene za razvoj grudnih opruzač. Saznati nešto više o prsima opruzač workouts, pročitajte vježbe dano u nastavku.

Zatvori GRIP Bench Press
Kao što ime sugerira, oni su više-manje ista kao potisak s klupe, a jedina razlika se u tome da oni imaju uži hvat od standardnih klupu preše. Utvrditi naglasak na opruzač, održali svoje ruke, kao što je više moguće zatvoriti, tijekom vježbanja. GRIP bar takav da je indeks prste obje ruke oko šest inches apart. Podignite dvoručni uteg od stalka i niži je na svoj sredine prsnog odjeljku. Kako se dodiruje vaše pectorals, push težinu prema gore. Ne zaključavanja vašeg laktove i nagruvati vaš opruzač tijekom kontrakcije.

Paralelni Bar Dips
Ova vježba naglašava vaš grudni mišićima i deltoids. Da se usredotoči na opruzač, održali jedan uspravan položaj. Iščileti stopala, kao što su ugrabiti bar i cross Vaše ankles. Polako savijati Vašu ruku i gurati vaš torzo prema terenu. Nakon dolaska na najnižu poziciju, podigne svoje tijelo. Za dodatnu otpornost, možete dodati težine oko struka.

Kick Dumbell ledja
Upišite jednom koljenu i njegova ruka na odgovarajući klupa, za ravnotežu. Uzmi budaletina u suprotnom rukom. Bend vaš torzo tako da ste pozicionirani paralelno sa podom. Imajući vaše nadlaktica konstantna, kick vašem donjem ruka ravno natrag, kao da je to paralelno na zemlju. Nagruvati u opruzač i nastavak originalne pozicije.

Tricep Pressdowns
Priložite drškom na vrh kabel i napraviti zahvat na sebi da vaš znak takva su oko četiri inča udaljen. Zaključajte vaše oružje i vaše savijati laktove na pravi kut, tako da su vaše ruke niže paralelno sa podom. Sada, pritisnite drškom prema dolje Vašu gornje noge, cijeđenje Vaše opruzač. Polako, povući se težina na izvornu položaju.

Skin obezbojenje
Prvo Prenatal Posjetite
Prednosti češnjaka
Prednostima murva
Toksični Shock Sindrom
Prirodne Laxatives
What Causes Bad Dah
Kako podrigivati
Gluten netolerancije Simptomi
Dijeta Makrobiotički
Stuttering u djece