Creatine nuspojave

Creatine je naziv jedan amino-acid temelji jedinjenje koje pomaže tijelu release velik iznos energije, kada ga faces napor. Tijelo čovjeka proizvodi creatine naravno, pola endogenously, iz interne aminokiseline i ostalo, od nas konzumiraju hranu. U spoju nije pronađena postrojenja doseže i ljudsko tijelo u velikoj mjeri od ribe i crveno meso. Unutar ljudskog tijela, creatine biva pretvoren u phosphocreatine molekula da trgovini energije u mišićna tkiva. To je razlog zašto se često koristi kao nadopuna od ljudi koji sudjeluju u sportovima ili želite izgraditi mišićna tijelo.

Osim zgrade mišiće i pružanje energija i izdržljivost, creatine je povezan s brojnim drugim koristi previše. To uključuje promoviranje postan-mišićnih masa, smanjuje trošenje mišića u post-kirurških bolesnika, smanjujući srca spasms, itd. Prethodno studije također pokazuju da je korisno creatine u liječenju poremećaja i živčano-mišićna također smanjuje razinu lošeg kolesterola. Međutim, nije došlo do konkretne dokaze u vezi istih. Creatine je navodno biti vezan uz neke negativne posljedice, koje opet nisu dokazala s bilo dokaza.

Side Effects of Creatine i kontroverze
Liječnici obično razmotriti potrošnja ograničena količina creatine, nad kratkom vremenu, kao bezopasan. To je kontinuirana uzimanje creatine, da previše tijekom duljeg vremenskog razdoblja, koje je rekao da budu povezani s nizom opasnosti, poput
Debljanje (iz više voda u mišiće & zasjati u naslanjanje-muscle tkivo)
Dehidracija
Muscle grčevi
Muscle Spasms
Mučnina
Proljev
Gastrointestinalne nevolji
Još uvijek nema konsenzusa o tome da li gore spomenute nuspojave, uz iznimku debljanje i dehidraciju, to dolazi u nekom individuumu koji troši creatine. Na primjer, nedavna studija objavljena u rujna 2004 tema u International Journal of Sports Medicine je pokazalo da su nuspojave za creatine su rijetke. Istraživači iz Truman State University takođe izjavili da dugoročnoj uporabi creatine čini se da je sigurna. Ipak, nedostatak bilo kakvih dokaza ne znači da nema opasnosti creatine. Uvijek je poželjno tražiti liječnički savjet prije nego uzimanje creatine dodataka.

Koji je Rhythm Metoda za planiranje obitelji
Aromaterapija Za djecu
Strep grla Prirodne Liječenje
Weight Training Benefits
Koristi od kokosa
Kako Iscijeli promukao Glas
Dijeta Za pušačima
Hearing Aids
Dijeta Za Borilački Alergije
Kako da biste dobili osloboditi od Pink Eye
Prehrambena Cravings I Depresija