Dijeta kolitis

Kronični kolitis je bolest probavnog, koji u osnovi nastaje zbog upala dvotočka. Uvjet je upalni i utječe na tkivo koje linije gastrointestinalnog sustava. Osobe oboljele od kolitis zahtijeva se uzimati dovoljno bjelančevina, kalorija, vitamina (U, D, C i B-12 i folna kiselina), minerale (kalcij, željezo, kalij, i magnezija) i drugim hranjivim tvarima da ostanu zdravi. Postoje neke prehrambenih proizvoda, koji treba izbjegavati kao dobro. Razlog je to što je promjena u prehrani je pronađen biti djelotvorne u tretiranju simptome kolitis i easing se nuspojava. Dano u nastavku je preporučena ishrana za kolitis.

Dijeta kolitis Preporučeni
Mlijeko i drugih dnevnik proizvodi mogu dovesti do bloating, plina i proljev. Stoga, uzimati hranu, koje imaju nisku razinu laktoza, kao što su jogurt i tvrdi sir.
Masne hrane, kao što su maslac, margarin, biljna ulja, prerađeni zalogaje, mesom, brza hrana i pržena hrana ili pohaban svibanj pokretati trbušne simptome. To je zato što se jede takve namirnice svibanj dovesti do malabsorption je u tijelu.
Izbjegavajte kofein kao i alkohol pojačava se stanje po poticajnijim proljev.
Ne potrajati visok fiber dijeta u slučaju da su oboljele od kolitis, jer mogu povećati stanje proljev, ako ne i potpuno digested.
Naprotiv provjerite imate li zadržati svoje tijelo hydrated i piti dovoljno tekućine. Kolitis uzrokuje gubitak tekućina iz tijela, koje mora biti zamijenjeni za ostajanje zdrav.
Umjesto da bujno jela, pribjegavaju malim obroka tijekom dana, koji će se truditi ne probavnog sustava.
Nemojte prestati prehranom zbog straha od bolova ili proljeva, kao da će poticati bloating i boli kad ti na kraju jesti.
Provjerite da li jesti, kada su gladna, a ne zato što se pretpostavlja da jedu. Ne u overindulge namirnicama.
Uzmi malu ugriza dok jede vaše obroke i žvakanje hrane pravilno.
Krenite na neki fluid sa svojim obroka i ne nasilno progutati ga.
Jesti raznolike namirnice iz različitih hranljiv skupina, ali samo dodati jednu novu hranu svaki na svoj način ishrane vrijeme.

Weight Training Benefits
Prednosti Sugarcane
Prednosti grožđice
Zdrave Energetska pića
Kako mršaviti In Your Face
Za proteľe Donja Abdominals
Prednosti špinat
Prirodne lijekove za Pinworms
Kako da biste dobili osloboditi od utrobe Fat
Prednosti repa
Surya Namaskar