Dijeta Za Borilački Alergije

Alergije su u osnovi poremećajima imunološkog sustava. Oni zapravo dogoditi zbog aktivacije preko određenih bijelih krvnih ćelija i basophils od tipa IgE antitijela, što rezultira ekstremnim upalne uvjetima. Većina ljudi su obično skloni zajedničko svjetlu i alergijske reakcije, koje se mogu lako tretirati lijekovima. Međutim, neke mogu izazvati ozbiljne allergens alergije, što može imati fatalan čak i odgovora. Ovako, temeljni stvar biti učinio borbenu alergijama je jačanje vaš imunski sustav. To možete napraviti najviše učinkovito uzimanjem bogatu prehranu, koja pruža sve potrebne elemente i presudno u tijelo, što je protiv jakih allergens. Dakle, da bi znali o tipu dijetu da liječe alergije, čitajte dalje.

Dijeta za suzbijanje Alergije
Osnovni ili GLA masne kiseline su nužne kako bi se uzeti na dnevnoj bazi. Oni olakšavaju prostaglandin synthesis, koji regulira imunitet, mob priznanje i upalu. To čak suppresses formiranje leukotrienes.
Vitamin C je još jedan od bitnih biokemijskih i zaštitne tvari, a koristi se u životu sve procesa. Kao što je teško izvući adekvatnu količinu vitamina C od prirodnih izvora na dnevnoj bazi, one su sklone alergijama treba uzeti supplement.
A probiotik kompleksa treba uzeti uz svaki obrok redovno. Pomaže u proizvodnji enzima, što zauzvrat olakšati probavu bjelančevina i masti. Pomaže u alleviating laktoza netolerancije, dermatitis i drugih kožnih poremećaja.
Još jedan važan elemenat za borbu protiv alergija je zeleni čaj. Sadrži polifenoli koje su višestruko koristi.
Selena još jedan važan je mineral potreban u niskim količinama. Većina prehrambenih proizvoda je nedostatak selena, zbog raznih preradu i obradu prakse. On djeluje kao antioksidansa, čak i štiti stanične membrane uz poticajnu imunosna funkcija.
Tropsko voće poput ananasa i papaja osigurati dovoljan broj phytonutrients.
Copper je vitalna za naš imuni sistem. On djeluje kao antioksidansa, čak i combats slobodni radikali štete na mitochondria. U nedostatku bakra, jetrom nije u mogućnosti razgraditi estrogenski. Ona je čak i potrebni za formiranje T ćelija.
Sumpornih ključne važnosti je u jačanju imunološkog sustava tijela. On djeluje kao antioksidansa detoxifies i putevi.
Kalcija i magnezija su minerali i lužine variran igrati uloge u tijelu. Magnezij je prirodni smirenje, koje opušta glatke mišiće u tijelu. Kalcij regulira pH ravnoteže u tkiva pa čak i djeluje kao branič protiv otrovne metale kao što su olovo, živa itd.

Početna lijekovi Za bebe Acne
Prednosti Muskmelon
Prednosti kofein
Prednosti malina
Alfa Lipoic Acid Prednosti
Masaža prostate
Razdobljima tijekom Vašeg vjenčanja
Prednostima murva
Koristi jaja
Težina Podizni Vježbe
Prednosti krema Apple