Dijeta Za pušačima

Dan je otišao po, kada je pušenje smatrati mrzak stvar. Doslo je dio modnog i glamura. Preko 200 marke cigareta znači da svoje tržište je i dalje gromak. Čak i nakon što je cijena pješačenje, nećete naći dućan od cigareta upražnjen. Međutim, pušačima pokušati pronaći svaki mogući način upravljanja zdravstvenom štete pored napuštajući ga. Najčešće postavljana pitanja od njih su: (1) može oštećenja uzrokovane pušenjem se upravlja kroz dijeti? (2) Što bi trebao jesti ako mi dim? Pobrinite se da ni prehranu, bez obzira koliko hranjiv, može upravljati oštećenja na svoje tijelo u potpunosti. Savjeti prestati pušiti je uvijek otvoren, no pročitao na jednom provjeriti zdrave prehrane za pušačima.

Pušačima potrebno više hranjiva nego drugi

Pušenje direktno utječe tijela kardiovaskularnih i respiratornih funkcija. Nadoknaditi štete, bitno je da se smanji rizik od hipertenzije, ateroskleroze, emfizem i brojnim karcinom. Bez obzira pušite li manje ili više, ti rizici su uvijek tamo. Što vam treba je stalno extra hranjiva. Zdrava ishrana će biti korisne za kašnjenje razvoj onih rizike koji svibanj izazvati velika šteta na pušačima. Duhanski dim vodi prirast od slobodnih radikala (raka-uzrokujući agenti) u tijelu. S druge strane, ona se smanjuje vitamina C i vitaminom E. moraju planirati vaše dijetalne imajući u vidu sve ove.

Dijeta prikladne za pušače
Jesti duboke zelene, tamno crvena, narančasta ili žuta povrća dnevno 3-4 puta
Da li jedete crvene, žute, narančaste ili zelene plodove 3-4 puta dnevno
Take 2 TSP pšenice klica ulje (suplement vitamina E) i 5-6 Brazil nuts
Početak uzimajući zeleni čaj nego kava
Sokovi od brusnica, grejp, limun i naranča
Jesti 4oz rajčice dnevno, ili u umaku od cjepanicama.
Koristite češnjak i crveni luk sa povrćem.
Jedite četiri jaje bijelo rublje na dan.
Jedite zdravu proteina kao što su riba, piletina naslanjajte / Turkey.
Uključi male količine naslanjajte crvena mesa u vašem prehrani
Imajte uzimanje soje hrane (soybeans) redovno.
Vježba, posljednja, ali ne i manje važno

Pušače’s diet-plan je nepotpun bez kontinuiranog fizičkog workouts. Redovita vježba za oko 30-45 minuta dnevno će vas stane i fino. Yoga (anulom-vilom, kapaal-bhaati, pranayam) mogu biti vrlo korisne za vas sef iz plućnih bolesti. To sve, odvest će vas do zdravog života, ali je bolje prestati pušiti.

Kako kupiti eterična ulja
Kako da se bavi Depresija
Važnost voća U Dijeta
Mango Prednosti
Prednosti Jabuke
Začepljen grudi cijev
Prehrambena Cravings I Depresija
Poprsje toniranje Vježbe
Zdrave Energetska pića
Brat Dijeta
Noga Vježbe