Domaći lijek za nesanicu

Nesanica je spavanje poremećaj koji karakterizira nepravilnosti u spavanju obrazcem osobe. Osobe oboljele od nesanice imaju poteškoća u dobivanju kvalitetne spavati i na vrijeme, oni ne spavaju u noći na sve. Može biti više razloga za njegovu pojavu, kao što su strah, overworking, tjeskoba, suzbijanju ljutnju, volatilnost, gorčina i gnjev. Međutim, zdravstveno stanje se može tretirati uz pomoć domaći pravni lijek. Postoje mnogi bilje, voće i povrće, koji mogu pomoći u što kvalitetno spavaju. Dano u nastavku su neke home lijekova za liječenje nesanice.

Prirodni lijekovi za nesanicu
Thiamine je značajna supstanca za održavanje jakog i zdrav živčani sustav, koji pomaže u inducing spavanja. Whole grain žitarice i orasima neophodni su izvori thiamine.
Salata je također korisna u nesanicu, jer sadrži tvar pod nazivom “lectucarium” koja potiče dobar san. Njegova sok također ima umirujući efekt. Prokuhati 1 tbsp sjemena salate u ½ litre vodom. Pričekajte dok je smanjen u 1 / 3 visine i piti.
Pijenje čašu mlijeka, pomiješana s med, prije odlaska u krevet svake noći može dokazati korisna, kao što je učinkovito mlijeko i tonik za smirenje. Osim toga, masiranjem podnožju soles mlijeko pomaže u smanjenju spavanje poremećaja.
Za dobru kvalitetu spavanja, također možete masaža glavu sa skuta.
Izmiješati jednake dijelove tikva bocu soka i ulje sezama. Masaža je vlasište s tom smjesom svake večeri. Također, jelo kuhani bocu buča ostavlja je učinkovit lijek za Insomniac pacijenata.
Čajna žličica kuhaj i sjeme anisa u 375 ml vodu. Pokriti kontejner s poklopcem, što omogućava da se krčkati 15 min. Procijediti i piti dok je još toplo. Možete dodati med ili mlijeko za okus. Uzmi ga poslije svakog obroka i pred vrijeme za spavanje.
Med i dobro radi za Insomniac pacijenata. Take 2 TSP med uz čašu vode prije odlaska na spavanje.
Rauwolfia se sedativ koji je djelotvoran učinak za mamurluk Insomniac pacijenata. Mix 0,25 – 0,50 GM u prahu rauwolfia korijen sa kardamom da biste dobili dobru noć’s sleep. Za kronične nesanice, uzmite 0,25 GM u prah u jutro, kao i na večer.

Prednosti Bitter tikva
Porijeklo AIDS
Plivanje Beginner Workout
Kako izabrati Inner Chest Muscle
Vrste Burns
Miješanje Aromaterapija
Gornja Bolovi želuca
Razdobljima tijekom Vašeg vjenčanja
Kako Donja trigliceridi
Što je maslačak?
Kako da biste dobili osloboditi od šuga