Izračunavanje bez Gym

To je dob Concorde; sve što je učinio s brzinom svjetlosti. ” U ovom svijetu brze tempom, a ne svatko ima vremena za ići u teretanu i voditi brigu o kondicija i zdravlje. Na kraju dana, ako se osjećate jadno i bespomocne i žude za izlaz. Postoji rješenje za vaš problem, pod uvjetom da ste spremni da rade na tome. Postoji način da vježbanje bez ići u teretanu. Postoje sigurno neke jednostavne vježbe koje se može obaviti pravo na udobnosti svoje kuće. Također se može uraditi ako ste na putovanju izvan posla. Uvijek zapamtite da se zagrijati prije nastavka za napraviti bilo koji vježba i slijedite set rutinu kako bi dobili dobre rezultate. Check out kako vježba bez pristupanjem nekom teretanu.

Workout za Natrag

Chin-ups
Jedan od najboljih vježbi za Vaš povratak je brada prozora. Oni target organ područjima kao što biceps, deltoid i Lat mišića. U ovom, morate pronaći okvir, koji se nalazi na visini kao vrata bar, strop rafters ili čak kalupljenje vaših vrata okvira. Hvat s rukama i objesiti na njega, a zatim polagano podizati svoje tijelo i položaj sebe, tako da brada dodiruje objekt imate gripped. Ne zamahu svoje tijelo; pokušajte umjesto da se usredotoče na mišiće ciljanih na podizanje sebi gore.

Pognut Redak
Ovo je također djelotvorna vježba jer ciljeve Vaše mišiće leđa. Pronađi krupan mjesto u vašem domu kao krevet ili centru stola. Nagnuti se naprijed i mjesto desne ruke i desnog koljena na sebi. Sada se budaletina u vašem lijevom ruku i dovede ga polako do strani vašeg prsima. Čuvajte svoje leđa ravno, a zatim smanjiti težinu samo ga protežu vaše ruke. Nemojte savijati prema dolje. Osjetite napetost i stezanje u vašim mišićima leđa. Obrnut postupak i to učiniti sa vašim drugu stranu.

Workout za Legs

Squatova
To je sjajna trening za noge, jer izgraditi mišića u bedrima, oblik gore pikavac i poboljšavaju izdržljivost vašeg noge. Raširila noge i stopala čvrsto mjesto na udaljenosti od 13-17 cm ili po širini vaših ramena. Čuvajte svoje natrag naprijed i glavu gore. Sklupčati se dolje do vašeg bedrima su paralelne s podom. Držite za neko vrijeme i onda polako napredovati. Izdisanje kada premjestiti gore i ne dajte spazmatičan pokreta.
Lunges
Stajati ravno i mjesto jednom nogom naprijed i jednom nogom u leđa. Pobrinite se da Vaš abdomen je zbijeno i vaše škrinja je gore. Sada, sniziti gornjem tijelo savijanje Vaše koljeno. To radi vaše mišiće i tetive koljena mišić. Vaš koljeno ne bi trebalo da nadilazi vaše Prsti kada savijati prema naprijed. Da se vrati u normalan položaj, gurati se direktno natrag gore. Da li isti postupak sa drugim nogu.

Za Chest Workout

Push-Up
Svatko zna prednosti push up vježba. Ona gradi prsima i jača ruke i ramena. Leći na pod, lice prvi i Vaše mjesto za vaše dlanove paralelno ramenima. Sada push up sami uz pomoć svog naoružanja i podići vaše gornje tijelo. Nemojte savijati leđa i koljena vaš. Do ponavljanja učiniti ako se osjećate Vaše mišiće ramena i prsnog razrađen.

Dips
Ova vježba se izvodi uz pomoć dvije stolice čvrste ili na čvrste površine koja stabilnosti. Imajući glavu i tijelo ravno gore, započeti pomicanjem prema dolje vašim rukama dok su paralelno sa površine vašeg palme su podnijeli. Držite za neko vrijeme, a zatim ponovo napredovati do vašim rukama potpuno su proširene. Nemojte savijati ih na laktove. Ne dajte jerks tijekom kretanja i gledati ravno.

Prednosti Capsicum
Kako da biste dobili osloboditi od Zits
Opasnosti Dijeta tablete
Prednosti bundevskih
Kako da Body Fat Smanjenje
Prirodne načine kako liječiti glavobolju
Prednostima slatki krumpir
Kako Počastite Bračno savjetovalište
Kako kupiti eterična ulja
Skoči Konop Vježbe i tehnike
Prednosti malina