Juha od zelenja Dijeta

A biljna juha ishrana je jedan od načina da smanjite healthiest težine i ostati u fit. Ova vrsta dijeta se lako planirani u sedam dana, imajući juha jedna spajalica i različit od ostalih dodataka hrani. Na primjer, provjerite da li uzeti low-fat, high-fiber žitarica uz obrano mlijeko. U isto vrijeme, izbjeći sve nezdravih stvari, kao što su alkohol, neuspješan pića, pržene hrane, itd. Umjesto toga, zamijeniti za nezaslađen čaj, crna kava, svježi sok i obilje vode. Osim slimming dolje vas, iznos svjetlovodno događa u vašem tijelu kroz juha ishrana uvelike će utjecati na vaš utroba pokret i probava procesa. Znati više o 7 dana veg juha dijeti, čitajte dalje.

7 dana Povrće juhe Dijeta

Jedan Dan – Uključi sve plodove u količini koliko god želite u vašoj prehrani, osim banana, uz juhu.
Day Two – Uključi sve povrća u vašoj prehrani, a posebice one zelenog lisnatog nego uštirkan motivacija. Možete čak imati jedan pečeni krumpir, bez maslaca, povrća i juhe.
Day Three – Stick za voće i povrće samo bez krumpira. Biljna juha može se uzeti onoliko koliko želite.
Day Four – Za promjenu, uzmite banane i obrano mlijeko. Možete uzeti do osam banana i obrano mlijeko, koliko god želite. Ovo će osigurati proteina, ugljikohidrata, kalcija i kalija na svoje tijelo, smanjivanje Vaše cravings za slastica i masne hrane. To je opet teamed s veg juha, u željenu količinu.
Dan Five – To je dan za meso i rajčice. Međutim, ograničenje količine mesa, pribjegavanja crveno meso za željezo. Osigurali da pijete dovoljno vode za pranje izvaditi kiselina od rajčice. U juhu se treba poduzeti prema Vašem nahođenju.
Day Six – Još jednom je dan za meso i povrće. Ograničavanja meso, juha i povrća mogu se uzeti u bilo dovoljno količine.
Day Seven – Ovo je dan rezerviran za smeđa riža i povrće. Uzmi juha, onoliko koliko želite.

Hip Hop Abs
Razdobljima tijekom Vašeg vjenčanja
Prednosti brokula
Vitamin C predozirati
Koje su Skin Tags
Kako izabrati Better Sleep At Night
Kako liječiti prhut
Stuttering u djece
Prednosti bundevskih
Spremanje eterična ulja
Kako da biste dobili osloboditi od uštogljen Nose