Kako da biste dobili osloboditi od Styes

Čmičak je u osnovi bakterijske infekcije uzrokovane mastan žlijezde. Obično se odvija na bazi od eyelashes. Iako oni ne postavljati bilo kakve ozbiljne problem, oni su prilično bolno. Styes se može pojaviti kod ljudi svih uzrasta, ali su prilično uobičajeni u dojenčadi. To se može dogoditi zbog niza razloga, kao što su stres, slabe prehrane, itd. Dok styes općenito liječiti na vlastitom, upozorenje bi trebalo biti ako je i dalje vršio za znatnu količinu vremena ili je previše bolno. Ne treba oklijevati u poduzimanje medicinskih pomoći kao što može biti, zbog drugih teških uvjeta, kao što su ozbiljne infekcije.

Uzimajući osloboditi od čmičak
Učinite svoj oči mekom primjenom hot, vlažan oblog nekoliko puta dnevno. To bi trebalo trajati otprilike 10 minuta odjednom.
Čaj je također koristan za liječenje smatrat čmičak jer sadrži tannic kiseline. Za liječenje jednog čmičak, primijeniti topli čaj torbu u oku, koje će također raditi kao topli oblog.
Jedna od doba starih home lijekova za liječenje jednog čmičak je ispiranje oka s mlijekom. Zamoči pamuk obrisak jednom u nekim mlijekom i nježno utrljati ga preko čmičak.
Možete koristiti antibiotik ili ointments kreme koje su za cilj ubijanje Staph bakterije koje zapravo izazvalo zarazu, što je dovelo do formiranja čmičak je.
Ako vaše oči čmičak ostaje za period od više od 7 dana, posjetiti svog liječnika koji će propisati neki antibiotik oka kap da biste dobili osloboditi od njega.
Ako vaše oči čmičak je prilično bolna, onda trebate svakako uzeti medicinsku pomoć. Uobičajenih tretmana zahtijeva izradi incizija u svinjac, uz pomoć u iglu. To omogućuje da gnoj iscuriti, a time olakšavanja ste isključili bol i ubrzava proces ozdravljenja.

Blagodati borovnica
Prednosti liči
Prirodne načine kako liječiti glavobolju
Kako da biste dobili osloboditi od plina
Kako spriječiti Salmonella
Prednosti špinat
Smeđi kruh Facts
Opasnosti Energija Piće
Porijeklo AIDS
Simptomi bolesti srca
Hearing Aids