Kako da biste dobili osloboditi od šuga

Šuga je bolest ili infekcija koje je vidio utječu mnogi ljudi u ovom svijetu. To je uglavnom uzrokovano novčića koji se može naći burrowing ili tuneliranje, samo na temelju vanjskog sloja kože. Ovo dovodi do erupcija od prištić-poput osip na koži od zaražene osobe, također poznat kao šuga osipa. Budući da šuga novčića su izuzetno mali i gotovo transparentan u boji, teško je uočiti njihovo postojanje. To je samo kada pokrenete doživljava simptome koji ste dobili da zna da li su zaražene po novčića.

Simptomi
Najčešći simptom je šuga svrabež, posebno noću, što je obično iskusan u sljedećim područjima:
Između nožnim prstima i prstima
Oko zglavak
Torove za lakat
Pazuha
Beltline
Abdomen
Spolni organ
Nipples
Guza
Prepone
Za lice, vlasište ili Soles od stopala (u slučaju bebe)
Početna lijekovi za šuga
Jedan od najdjelotvornijih prirodnih tretmani za šuga obuhvaća primjene svježeg soka od marelica ostavlja preko pogođena područja.
Ponesite svježi ili osušeni neem ostavlja i napraviti tijesto od njih. Dodaj u jednakim kurkuma količina praha miješa s senf ulje. Primijeni smjesu na zahvaćena područja, ostaviti za jedno sat i isprati.
Take osušene kore od peepal drveta i samljeti ga, da se formira fini prah. Naprezanje u prah sa prosijati i staviti ga na lezije, kao prah brisanje prašine.
Kupi 400-500 GM batak lišćem i njihov ekstrakt soka. Mix u jednakom iznosu od sezama ulje. Iskuhati rješenje do vode dries up. Hladno i primijeniti nad zaraženim područjima.
Pere odjeću, kao i posteljinu od zaraženih površina u toplu vodu, na dnevnoj bazi. Dakle, ostaviti ih na suncu da suha, nego čineći korištenje sušači.

Mršava kuja Dijeta
Raisio uvesti Benecol u Indiji
Kako Počastite želuca Simptomi gripe
Nadmorska visina Sickness
Kada Ovulate
Prednosti Limun
Kako da biste dobili osloboditi od A sinus Infection
Mokraćnog Tract Infection Simptomi
Što Foods spljeskati Vaš želudac
Prednostima Termini
Dijeta kolitis