Kako izabrati Better Sleep At Night

Sleep jedan od najboljih načina kroz koje vaše tijelo osjeća opušteno i rejuvenates sebe. U stvari, dobra večer i spavati može vam pomoći i revitalized osjetite osvježenje nakon napornog i prometnu većinu dana u uredu. Međutim, ovih dana ćemo vidjeti skoro svaki drugi osoba, a posebice oni koji rade, koji pate od problema, bilo nesanicu ili poremećena san. Krajnji rezultat je niske razine energije, nedostatka vedrina i konstantan osjećaj umora. Dakle, veoma je neophodno kako bi bili sigurni da dobivate dobar noćni’s spavanja na dnevnoj bazi. U slučaju da se pomalo nesigurno kako da postigne da pročitajte informacije u nastavku dati nekoliko savjeta i znati da bolje spavate noću.

Savjeti za Good Night’s Sleep
Ne drijemati tijekom dana, jer dovodi do promjene u Vašim sleep pattern. Međutim, ako smatrate da ste jako umoran i neispavan, pobrinite se za spavanje za ne više od 30 minuta po danu.
Izbjegavajte pića koja sadržavaju kofein ili da alkohol, nekoliko sati prije odlaska u krevet. Iako, kofein čini osjećati osvježiti umjesto spava, alkohol možda ometati vaše sleep pattern.
Nemojte pušiti, ili se nikotin u bilo kojem obliku, u kasnijim satima dana. To je zato jer nikotin je stimulativan i mogu učiniti za vas da se teško zaspati.
Pobrinite se da kada spavate, vaša soba je tamna kao što je više moguće. Prisutnost svjetla, čak i na malu količinu, ometa vaš san. U isto vrijeme, budite sigurni da izlažite se suncu čim ostvarite popust. To će pomoći vašem tijelu slijediti redovitu sleep pattern.
Upuštati se u svjetlu vježbe za 20-30 minuta, na dnevnoj bazi. Ipak, pazite da vam vježbanje bilo u ranim jutarnjim ili ranim večernjim satima. Vježbanje noću nije dobar za zdrav san.
Na nedostatak željeza, pogotovo ako ste žena, može dovesti do poremećenim spavanjem ili čak manjka sna. Dakle, budite sigurni da vaše tijelo dobije dovoljno količine željeza.
Pobrinite se da vaš krevet, madrac, kao i jastuk su komotni. A mali krevet, madrac, a ne hard-takozvana udoban jastuk može biti jedna od glavnih razloga za poremećena san.
Pobrinite se da se stanje vaše spavaonica je pogodan za spavanje. Nemojte držati stvari kao zbunjujući TV, računalo i ostale takve stvari u Vašoj spavaćoj sobi. Cak ni kucanje sata može ometati vaš san.
Napravite raspored spavanja za sebe i staviti na njega koliko god je to moguće. Imajući odstupanja ponekad je u redu, ali ne čine ga odviknuti da spavaju ili ustati puno ranije ili kasnije od uobičajene vrijeme.
Pokušajte upuštati u aktivnosti koje vam pomoći osjećati opušteno. Poslušajte neke umirujuće glazbe, snimanje topla kupka ili pijuckajte šalicu biljnog čaja. Sve je to svakako pobuditi spavanja.

Što Uzroci Charlie Konji
Kako da biste dobili osloboditi od Styes
Kako povećati okomiti skok
Dijeta kolitis
Koristi vitamina C
Kako graditi mišića Chest
Kako izabrati Punch jači
Prevrnut želudac
Građevinska tele mišiće
Kako kupiti Proizvodi Aromaterapija
Mudrost zubi Problemi