Kako izabrati Punch jači

Smatramo mnogi ljudi znojenje u teretanu svaki dan. Često je to ideja gubimo nekoliko inča ili neke mlohav toniranje mišića koji ih čini beskrajno izvoditi u ergometar, rad s nogu press, ili varljiv crunches jednostavno izvesti. Osim njih, druge skupine fitness freaks postoji keener koji su na povećanje čvrstoće njihovih tijela. Ovo je mjesto gdje je “probijanje bag ‘dolazi. Za mnoge je omiljena igračka za povećanje snage njihovih hvat i razvijati snage i točnost njihovih punch. Osim bezznačajnost s punch bag, nekih drugih osnovnih vježbi također pomoći da dobijete jači punch. Ako želite znati kako razviti jačinu i snagu svojih punch, check out ove vježbe savjete u nastavku.

Izgradite Strength
Uzmi push-up položaj i zabode si gore. Sada vam pljeskati rukama i da se vratite u početni. Ponovite. Ovaj handclap push-up će vam pomoći da izgradite snagu vaše ruke i poboljšate vaše ruke brzinu. Započnite radiš najmanje tri kompleta od 10 ponavljanja i onda se lagano povećava.
Kako bi poboljšali svoj arm strength, također možete probati trening s bungee kabel. Ogrnuti u bungee kabel oko ramena. Sada, svaki drži drškom od kabel, bacati razne punches. Učinite to bušilica za 10 minuta svaki dan.
Izgradite Točnost
Uzmi konop i suspendirati sa stropa. Sada jedan eyehook kravatu na kraju od konopa i priložite ga uz komad papira tako da papir visi na oku nivou. Započni bacajući punches na papiru, dok izbjegavanje kontakta. Isprobajte razne stilove probijanje, sve dok čuvanje kontakt na minimum. Izvođenje ove vježbe za 10 minuta kako bi se svakodnevna povećati svoj probijanje točnost.
Ova vojna vježba zahtijeva partnera. Begin la uzimanje borbeni poziciju ispred Vašeg partner. Zamolite svog partnera da nose fokus mitts i držite ih u prsa razini. Sada, on treba da slučajno uključivanje jednog od rukavica i to licem prema vama. U slučaju da drži svojom desnicom gore bušiti sa vaše desne strane. Isto tako, ako on drži svoju ljevicu gore, štrajk s Vaše lijeve ruke. ” Ova vježba će također zašiljiti vaše reflekse i povećati točnost.

Kako spriječiti infekcije mokraćnog U maloj djeci
Početna lijekovi za kupače uho
Prvo Prenatal Posjetite
Poprsje toniranje Vježbe
Žene Ab Workouts
Prednostima Redcurrants
Prednosti organsku Proizvodi
Prednosti cvjetača
Miješanje Aromaterapija
Spojnički grčevi
How Do Dezinficijensi Work