Kako mršaviti In Your Face

Lice je ogledalo zdravlja neke osobe. To je prva stvar primjetna i može se s pravom se spominju kao posjetnica, pružajući početne i osnovne informacije o vama. Dakle, ako imate slab i blag lice, radi mnogo na oduševljenje vašeg osobnost. Svi oni koji žele smršati na licu mogu slijediti svoj redovni program mršavljenja, zajedno sa nekim lica workout vježbe za mišiće ima. Treba napomenuti da u procesu gubitka težine, lice je prvo mjesto gdje ćete vidjeti razliku. Dano u nastavku su neke vježbe koji će vam pomoći da izgubite težinu s lica.

Vježbe za izgubiti Težina u lice
Za područja oko očiju, zatvorite oči nježno, pogled prema dolje i zatim potražiti, onoliko koliko je to moguće. Ponovite deset puta.
Zatvorite oči i podignite vaše eyebrows, streching Vaše trepavica dolje koliko god je to moguće. Drži ovaj položaj za pet sekundi, a zatim se opustite i ponovite pet puta.
Sa otvorenim očima, pogledati gore i onda dolje, još uvijek drži glavu. Ponovite ovaj deset puta. Također pogledaj lijevo i pravo u istom položaju. Ponovite ovu deset puta.
Namrštiti koliko god je to moguće i pokušati donijeti Vaše eyebrows nad svojim očima, dok se povlačenjem eyebrows jedan prema drugom. Tada podignite vaše eyebrows koliko god je to moguće, a otvaranje oči koliko god je to moguće, kao dobro. Ponovite ovo pet puta.
Ležati na ravnom krevetu, vješanje glavu preko ruba. Povećati svoju eyebrows kao visok kao moguće otvaranje oči širok. Opustite se i ponovite deset puta.
Sjednite uspravno, mrštenje Vaše eyebrows dolje iznad trepavica, dok vaš nos wrinkling kao daleko kao moguć. Držite tom položaju deset sekundi. Opustite se i ponovite pet puta.
Štrčati je tip vaše jezikom i vucite u vašem licu. Držite ovu poziciju za nekoliko sekundi i opustiti. Donja usna povećati svoju iznad gornje usne, pokušava dirati vaš nos.
Osmijeh širok kao što možete i istodobno pokušati dirati tip vašeg jezika na svoj nos.

Muscle Building za žene
Kako izabrati Better Sleep At Night
Vitamin C predozirati
Prednosti Loquat
Koristi jaja
Cystic Acne
Prednostima murva
Nadbubrežna nedostatnost
Kako Workout Vaše mišiće Natrag
Kako da biste dobili osloboditi od uštogljen Nose
Hrane kako bi se izbjeglo Dok Dieting