Kako napraviti svoju prsa čvršća

Uz unapređenje dob, mnoge žene imaju tendenciju izgubiti čvrstoću svojih grudi. Grudi sleći dolje i smanjiti ukupnu šarmom i milosti ženu. Mnoge žene, zbog frustracije i tjeskobe, imaju tendenciju da pribjegavaju kirurgiji kako bi dobiti natrag taj isti čvrstoću. Iako svibanj pretrpjeti za neko vrijeme, kirurgije definitivno nije preporučeno za oporavlja natrag na čvrstoću grudi. Također, svi oni ‘magičnu’ kreme i druge proizvode koji se prodaju na tržištu koje jamči čvrstoću i rast tkiva grudi ne pomaže da se stvarno mnogo. To je zbog činjenice da grudi čine uglavnom masnoće sprema se u masno tkivo i nije tkivo sebe. Check out kako firma svoje grudi prateći vježbe dati u nastavku.

Vježbe na čvrstu i Tone grudi

Modified Push Up
U modificirane push-up trebate leći na vaš želudac, dok se vaše savijanje koljena i ankles vaš križanja. Bend vaše laktove i dlanove držati tvoj stan na pod, paralelno na svoj ramenima. Sada podignite se prema gore ravnanje vašim rukama, na način da Vaše tijelo je izbalansirana na vašim koljenima. Vaša brada treba tucked prema Vašim škrinja i vaše čelo trebali lice zemlje. Vaš trbuh treba biti zbijeno i morate držati dah. Sada, polako siđi, a savijanje vaše laktove i snižavanje svoje tijelo zajedno. Umjesto dodirivanje prsnog na katu, dok se donja sami gornji oružje paralelno s podom. 2-3 reps učiniti u tjednu.

Bućica Press
Leći na leđa i smjestite Vaše noge ravne na podu. Uzmi budaletina u svakoj ruci i gurati svoje ruke pa su desno iznad ramena, a dlanove lice daleko od tebe. Kao što udisati, uvlačiti trbuh u vašem i provjerite Vašu leđa ostaju ravna i ne arch. Vaša brada treba biti nagnut prema Vašim prsima. Niža tegovi za vežbanje na svoju stranu do koljena licem na zemlju. Push up opet uz pomoć lopatice ramena i ne zaključavanje vašeg laktove.

Priklonite Fly
Leći na pod i potporu glavi, vratu i gornjem natrag s jastucima. Uzmi budaletina u svakoj ruci, a zatim pritisnite desnu težine iznad prsnog koša, sa svojim dlanove okrenuti jedni drugima. Zamislite da imate barel leže na vašem škrinja i koja vam je potrebna kako bi raširila ruke široke da ih uokolo. Održavajte stalan savijati laktove u Vašoj, a zatim smanjiti svoje ruke, tako da je skoro koljena dodiruju pod. Podigni se utezi i potpuni postavlja 1-2.

Kako Tone Inner bedrima
What Causes Bad Dah
Izračunavanje bez Gym
Nuspojave pitke sodom
Pro i kontra Of vakcinaciju
Kako izabrati Inner Chest Muscle
Dijeta Chart
Osica štrecati Liječenje
Čaj kamilica
Komarac ugriza
Kako povećati okomiti skok