Kako Počastite jedne šupljine

Šupljini zuba je rupa koja je rezultat zubni karijes je bolest uzrokovana zaraznim određene vrste kiselina-proizvodnju bakterija. To čini ozbiljne štete na svoj oralno zdravlje i ako postupa u vremenu, može dovesti do teškog bola, infekcija, upale, pa čak i gubitak zuba. U početnih faza, zubni karijes može biti zapaženi u obliku kredast malom prostoru. Međutim, ako ih ne liječi, oni postupno razvijaju u velike, smeđe šupljine. Jedini način da se spriječi pojava zubni karijes, a rezultanta šupljine zuba je za održavanje odgovarajuće oralne higijene i doći redovnim pregleda učiniti vaš zubare.

Stomatološko liječenje šupljine
Nastanak šupljina stomatološkog znači da ignorira problem u početnim fazama. Nakon šupljine, razvila se u zub, bolje je da posjete zubaru. On će očistiti zub u šupljini i pokriti nastale rupe sa podnošenja. Da znate kako liječnik tretira zuba šupljine, čitajte dalje.

Prva stvar da je stomatolog će učiniti je zanijemio područje oko propala zub, koristeći lokalni anesthetic.
Zatim, on će se ukloniti propala područje uz pomoć bušilica, zračni abrazija instrument ili laserski. Izboru instrumenta će ovisiti o brojnim faktorima, kao što je stomatolog udobnosti razini, lokaciji i mjeri u propadanju, i tako dalje.
Stomatologa će testirati na područje koje je očišćen, tijekom truleti uklanjanje procesa, kako bi se osiguralo da truleti uklonjeni.
Nakon uklanjanja truleti završi, on će pripremiti prostor za punjenje. Za potrebe, on će očistiti šupljini bilo bakterije ili krhotine.
U slučaju da se zub trulež je negdje blizu zub, staviti ga u lađa, od stakla ionomer, kompozitna smola ili drugih materijala, tako da zaštitimo živaca. U suprotnom, on će ići na sljedeći korak kolebanja.
Stomatologa će pokriti rupu u svojem zuba s punjenjem i slijedite ga poliranje i završnu obradu.

U slučaju tooth fillings boji, i neke dodatne korake treba poduzeti, kao što su:

Nakon što je uklonjen truleti a područje se čisti, zubar će primijeniti popunjavanje slojeva.
Između, on će koristiti posebna svjetlost, koja se namjerava “izliječiti” ili ščvrsnuti svaki sloj.
Nakon svih slojeva su primijenjene, on će olakšati kompozitnih materijala, dati ga na željeni oblik.
Na kraju, on će Podrežite isključivanje bilo kojeg viška materijala i poljski konačne obnove.

Kako da biste dobili osloboditi od Anxiety
Prednosti Gljive
Poprsje toniranje Vježbe
U plodovima Low Acid
Dijeta Makrobiotički
What Is Deep Tissue Massage
Antibakterijski sapun
Koristi jaja
Fizikalni znakovi rane gravidnosti
Začepljen Nose lijekovi
Smeđi kruh Facts