Kako Power Prošećite

Snaga šetnju trčanje nije točno ni to znači sporije pješačenje. To je vrsta između redovitih šetnju i jogging. Također je poznat kao brzo hodanje. Međutim, zapravo je ekstremni oblik snage za hodanje koja je poznata kao utrka za hodanje koja je sport koji uključuje neke krutih pravila i propisa te je vremenski događaj.

Tu je vrlo fina linija izmedju moci šetnju i jogging. Snaga hodalice hoda na brzinu koji je gotovo blizu brzine trčanja, ali ne i stvarno jogging. Normalni ljudi bi pauze u jog na tim brzinama, ali ne i vlast šetači. Learning how to walk vlast je prilično jednostavan. Korištenjem ove tehnike se može lako saznati kako stvari brže hodati.

Prije nego što ide oko njega Međutim, nakon toga su obavezna:
Čvrste cipele za hodanje
Udobne odjeće workout
Shoe izbor
Selekcija samo ispravna par cipela je vrlo važno kada je u pitanju vlast šetnju te će uzeti sve vaše težine. Uvijek izaberite tenisice nego cipele za hodanje. To je jednostavno zbog činjenice da su zapravo tenisice izrađene za poduzimanje vrstu stresa koji prikazuju stavlja.
Te isto tako trebate svaki zavoj zasebno cipela locirati gdje je najviše fleksibilan. Te cipele koje flex najviše na loptu u podnožju najprimjernija za moć hodalice te je manje vjerojatno da će nanijeti bilo kakvu štetu.
Ispravnu veličinu cipela može učiniti sve razliku kada je u pitanju snaga hodanje. Uvijek, kupite ispravne veličine. Molimo imajte na umu da se noge swells s vježbi poput hodanja power; time zadržati to na umu dok odabir cipela.
Od power walking zahtijeva vrlo visok stupanj fleksibilnosti, dakle izabrati cipela koje je ravna. Provjerite da su peta i prst na nozi od cipela ostati na istoj razini. To će smanjiti stres na stopala, dok hodaju brže.
Sada, ovo možda ne čini se da od toliko važnosti, ali i pokušati nositi sintetske čarape ili šećući moć hodanja. Istraživači na University of Missouri su otkrili da se sintetička čarape su korisni u sprječavanju blisters. Pamučne čarape, s druge strane, veća je vjerojatnost da izazovu njih.

Snaga hodanje
Ispravna držanje za vlast hodanje je vrlo važno, jer to će vam pomoći u vašem zadatka pri ruci. Slijedite ove korake da razvije ispravan držanja i zatim naučiti kako brzo hoda.
Ustati na Vašim stopalima i stajati ravno i ne savijati Vaše naslanjajte naprijed ili natrag. Stalni ravno pomoći će mišićima da funkcionira bolje i da će u konačnici rezultirati vam šetnju brže.
Obavezno pogledati ispred sebe dok hodaju. Izbjegavajte gleda prema dolje, naprotiv uvijek izgledati atleast 20 stopalo ispred vas.
Vaša brada uvijek treba paralelno na tlo, ni prema gore ili niska. To će pomoći u izbjegavanju vrat strahovito boli.
Kada hoda, općenito hips rock od strane do strane. Na vlasti hodanje, imaš da bi to izbjegli, jer to vrsta gibanja će vas u konačnici sporo dolje.
Iako je snaga hodanje, da provjerite da li vaš saviti laktove do 90 stupnjeva. Držite ih u blizini vašeg tijela.
Sada, dok se počinje brže i brže hodanje, ljuljačka vašim rukama prema naprijed, ali pobrinite se da vaše ruke ne prelaze vaše prsima.
Uzmi manjim koracima kao što počnete snaga hodanje. Ne overstride, koji će u konačnici usporiti vas dolje na duže staze.
Kada Vaše roll stopala prema naprijed, otputovati sa svojom nožnim prstima. To će pomoći u daljnjim jačanjem vaše brzine.
Započnite sa svojim pomicanjem prema naprijed jednom nogom dok vaš potpetica trebala bi sstrajk terenu prvi.
Donesi druge hrane stopala prema naprijed kao što ste otputovati s Prsti prednjih nogu.

Dijeta Za pušačima
Prednosti Narančasta
Prednosti kukuruza
Stuttering u djece
Kada Ovulate Nakon D & C
Mudrost zubi Problemi
Za dijete Adolescenti
Kako graditi mišića Chest
Kako mršaviti U bedrima
U plodovima Low Acid
Prednosti lubenica